Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Esri Nederland

Wie we zijn

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. Vooruitstrevende organisaties lossen businessproblemen op met Location Intelligence en leggen nieuwe kansen bloot. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.600 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Deze organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met een geografisch informatiesysteem (GIS)

Wat we doen

Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met het geografisch informatiesysteem (GIS) van Esri: het ArcGIS-platform. Via het platform is onder meer toegang tot veel (open) data, door Esri beschikbaar gemaakt.

Het ArcGIS-platform van Esri voorziet in een systematische dataopslag van allerlei typen data om vragen objectief en betrouwbaar van een antwoord te kunnen voorzien. Dankzij beproefde analysetools, die hun oorsprong vinden in de wetenschap van de geografie, hebben organisaties de tools om (dynamische) informatie verantwoord en doordacht te analyseren. Met deze handvatten verzekert ArcGIS dat overheden en bedrijven geografische informatie goed kunnen vastleggen, analyseren en delen op de manier die bij hen past.

Bekijk onze producten

Onze thema’s

Digital Twin

Een Digital Twin, ook wel digitale tweeling genoemd, is een virtuele representatie van de echte wereld, met inbegrip van fysieke objecten, processen, relaties en gedrag. Een Digital Twin is altijd een abstractie of een model van de werkelijkheid. GIS is geworteld in de geografie, waarbij locatie ten grondslag ligt aan de integratie van allerlei soorten data. GIS helpt ons om onze wereld in kaart te brengen, en creëert dus een Digital Twin van onze omgeving.

Lees meer over Digital Twin

Digitale Transformatie

In een verbonden, mobiele wereld is locatie het ultieme referentiepunt. De meeste informatie heeft betrekking op een locatie. Een Geografisch Informatie Systeem (GIS) is daarom een goed middel om data op te slaan, te analyseren en te delen. Door statische spreadsheets om te zetten naar interactieve, realtime kaarten en dashboards zijn we in staat om een zichtbare digitale tweeling van de wereld te maken, waarin alle informatie over onze wereld is vastgelegd.

Lees meer over Digitale Transformatie

algemene informatie

Services Software Adres Weena 695
3013AM Rotterdam
Netherlands
Telefoonnummer +31 (0)10 217 07 00 E-mailadres contact@esri.nl Website esri.nl btw nummer NL814247362B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.