Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Esha Infra Solutions

Als het om asfalt gaat. In de wegenbouw is Esha Infra Solutions (opgericht in 1927 als Smid en Hollander) al meer dan 90 jaar actief.

Vanuit de productie­locatie in Groningen levert Esha Infra Solutions producten, voornamelijk op basis van bitumen, en kennis voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen en infrastructurele constructies in binnen- en buitenland. De specialistische applicatie van bitumen(emulsies) maakt ook deel uit van de dienstverlening. Esha Infra Solutions werkt samen met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische, functionele en duurzame oplossing voor infra projecten.

Diensten en producten van Esha Infra Solutions concentreren zich op:

  • Asfalt productie en – verwerking (PMB, kleeflagen)
  • Asfalt onderhoud (LVO, voegvulmassa, koudasfalt)
  • Kunstwerken en waterdichte lagen (SAMI lagen, bitumineuze membranen)

Innovatieve infra oplossingen

In het R&D laboratorium zijn bitumen specialisten dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve en betrouwbare infra oplossingen. Hierdoor kan Esha Infra Solutions een toegevoegde waarde leveren als het gaat om duurzaam inkopen, circulair bouwen of het aanbieden van alternatieve oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

Esha Infra Solutions maakt deel uit van BMI Group. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

algemene informatie

Services Advies & Ontwerp Adres Hoendiep 316
9744 TC Groningen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)50 5516444 E-mailadres info@esha.nl Website esha.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.