Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

ELM Groep

Welkom bij de ELM Groep

ELM is opgericht in de jaren ’30 en inmiddels bijna 90! jaar actief als leverancier van grondverzetmateriaal en aanverwante producten voor de grond- weg- en waterbouw. Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende bedrijven binnen ELM Groep.

ELM Bouwmachines

ELM Bouwmachines is verantwoordelijk voor de verkoop en service van het wereldmerk Doosan voor de regio Zuid- West Nederland. Wij vervullen een adviesfunctie en bieden onze klanten adequate oplossingen op het gebied van verkoop, reparaties & onderhoud

RENTELM

RentELM verhuurt alleen het allernieuwste grondverzet materieel wat aan de hoogste eisen voldoet. Of u nu een (elektrische) grondverzetmachine nodig heeft voor een korte of langere periode, in overleg kunnen wij u een machine verhuren die voldoet aan uw specifieke eisen.

ETEC

ETEC machines worden door onze engineerings- afdeling ontworpen om aan uw specifieke eisen te kunnen voldoen. Onder de merknamen ETEC ZERO EMISSION, ETEC DEMOLITION & ETEC SPECIALTIES (machines op maat gemaakt, o.a. funderingsmachines) biedt ELM Specialties een complete lijn machines met ongekende mogelijkheden!

algemene informatie

Services Grondverzetmateriaal

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.