Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

DLS – Drive Line Systems

Service that keeps you moving

DLS is in 1967 opgericht en heeft meer dan 50 jaar ervaring in aandrijflijnoplossingen. We zijn een klant- en servicegeoriënteerde technische organisatie die aandrijflijnproducten en

-onderdelen en gespecialiseerde service en onderhoud levert. Daarnaast zijn wij een kennispartner voor onze klanten voor speciale projecten of retrofitoplossingen.

Naast onze traditionele aandrijfoplossingen hebben we ons productgamma de laatste jaren uitgebreid met oplossingen voor green & smart mobility.

Green mobility

Mobiliteitsoplossingen voor betere omstandigheden voor mens, klimaat en milieu

Een gezonde, leefbare en duurzame wereld wordt steeds belangrijker. Als gevolg hiervan worden emissie-eisen steeds strenger en ook zijn deze emissie-eisen steeds vaker onderdeel van aanbestedingsvoorwaarden.

Bij DLS dragen we bij aan een gezonde en duurzame wereld met onze green mobility oplossingen voor betere omstandigheden voor mens, klimaat en milieu. Deze oplossingen richten zich op het verduurzamen van aandrijfsystemen en zijn geschikt voor zowel nieuwe aandrijfsystemen van bijvoorbeeld OEMs, als de aandrijfsystemen van bestaande voertuigen en machines (retrofit).

Voorbeelden van onze green mobility oplossingen zijn: emissietechnologie, hybride elektrische aandrijfoplossingen, volledig batterij- of waterstof-elektrische aandrijftreinen.

Smart mobility

Altijd en overal grip op uw wagenpark

Automatisering en informatisering is ook in de wereld van heavy duty transport en machines niet meer weg te denken. Van data-acquisitie tot smart monitoring, predictive maintenance en realtime track & tracing. Dit alles noemen we bij DLS “smart mobility”.

In onze smart mobility-oplossingen maken we gebruik van moderne datacommunicatiesystemen die de voertuiginformatie realtime beschikbaar maken in uw eigen stukje cloud. Zowel informatie over het aandrijfsysteem, als andere voertuiginformatie is hier zichtbaar. Zo heeft u altijd de actuele gegevens van uw voertuig(en) bij de hand, kunt u eenvoudig managementinformatie genereren en op basis hiervan besluiten nemen die uw bedrijfsvoering verbeteren.

Naast de voertuiginformatie die u via datalogging en diagnosetools kunt verkrijgen, kunt u ook op afstand uw voertuigen uitlezen en eventuele storingen en alarmen doorsturen en afhandelen. Daarnaast verkrijgt u inzicht in rijtijden, rusttijden, tachostanden, afgelegde routes, brandstofverbruik, etc. Dit alles zorgt er voor dat u altijd en overal grip heeft op uw wagenpark.

Powertrain

Hoogwaardige en efficiënte aandrijflijnen voor heavy duty voertuigen en machines

DLS is de officiële distributeur van Allison transmissies voor de Benelux, Turkije en IJsland. Al meer dan 50 jaar is DLS uw one-stop shopping partner voor het ontwerpen en leveren van high-performance, efficiënte en hoge kwaliteit aandrijflijnen voor heavy duty voertuigen en machines. Van de motor tot de wielen kunnen wij u advies geven en oplossingen bieden en installeren. Daarnaast bieden we u perfecte garantie en voorzien in service en onderhoud.

algemene informatie

Services SoftwareFleet managementServicebedrijvenTelematicasystemen

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.