Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Dieseko Group

“Ons doel is om klanten met ons equipment succesvoller te laten zijn en hierbij een excellente service te verlenen”

Dieseko Group is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van innovatieve funderingsmachines.

Ons specialisme en jarenlange ervaring zit in hydraulische triblokken en hei- en boorinstallaties. Met die technologie en samen met onze engineers leveren we oplossingen voor funderende aannemers en waterwerkers. Met het Founding the Future programma zijn we gefocust op circulaire en emissiearme machines. Speerpunt is een positieve impact op onze leefomgeving en het bijdragen aan bijvoorbeeld een emissieloze bouwplaats in 2030.

Dieseko Group is producent en voert de merken PVE Piling & Vibro Equipment, ICE International Construction Equipment, Woltman Piling & Drilling Rigs en Bell Dredging equipment.

Het leveringsprogramma van Dieseko Group omvat o.a. onder andere funderingsequipment zoals trilblokken en heihamers, hei- en boorstellingen, grondverbeteringsmaterieel en powerpacks.

U kunt altijd onze ervaren experts raadplegen voor het juiste advies bij ieder project. Dieseko Group beschikt over een storings-, reparatie en onderhoudsafdeling. Reserve-onderdelen leveren we binnen 24 uur en met een wereldwijd netwerk van zestig dealers, zeven vestigingen en een grote huurvloot is Dieseko Group dé partner voor iedere aannemer.

algemene informatie

Services Machines & Materieel

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.