Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Den Ouden Groep Infra

Als gedreven familiebedrijf hebben we één duidelijke missie: De leefbaarheid van onze aardbol verbeteren. Bij onze divisie Den Ouden Aannemingsbedrijf staan duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel.

Dagelijks werken we aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 reductie. De afgelopen 25 jaar is het bedrijf qua segment opgeschoven van bouwputten en stortplaatsbeheer naar bouw- en woonrijp maken en saneringen. De laatste 15 jaar heeft het uitvoeren van grootschalige reconstructies een vlucht genomen. Infra staat dan ook centraal in dat beeld.

Op dit moment hebben we ons hoofdzakelijk toegelegd op grootschalige, soms met inbegrip van saneringswerkzaamheden en/of explosievenopsporing. Vakbekwaamheid, hoogstaande kwaliteit en creativiteit maken Den Ouden een serieuze partij op het gebied van Infra en engineering. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering van elk werk.

Wij willen de klant ontzorgen door het ontplooien van civiele werkzaamheden in brede zin voor het gehele proces omtrent infra werkzaamheden. De initiatief fase via ontwerp, realisatie en beheer naar exploitatie. Ons doel is om een zakelijke klantgerichte, transparante, betrouwbare en innovatieve partner voor infrastructurele projecten te zijn.

Den Ouden Groep bouwt op een duurzame manier aan de toekomst.

Hoe?
Met gepassioneerde medewerkers en duurzame materialen die zorgen voor een zo’n klein mogelijke co2 footprint.

Wat?
Reconstructiewerken, herinrichting stedelijk gebied, aanleg van betonwegen, bodemsaneringswerkzaamheden en bouw- en woonrijp maken. Denk hierbij aan rotondes, bruggen, stadcentra, vliegvelden, fietspaden etc.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aannemer Adres Hermalen 7
5481 XX Schijndel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 5431000 E-mailadres info@denoudengroep.com Website denoudengroep.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.