Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

De Klerk Werkendam

De Klerk Werkendam is actief in de Waterbouw & Staalconstructie. Er wordt hard gewerkt aan de toekomst. Aan innovatief inspelen op veranderende vragen uit de markt. Transparantie en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden.

De Klerk legt zichzelf daarbij hoge kwaliteitseisen op. De kracht van De Klerk ligt in de drive om continu te zoeken naar structurele verbeteringen en grotere efficiëntie in projecten. Dit alles wordt gerealiseerd met vakbekwaam, gemotiveerd en flexibel personeel.

Bouwen aan multidisciplinaire projecten is wat De Klerk Waterbouw doet. Voorbeelden hiervan zijn kademuren, remmingen, jetties, bruggen en sluizen, hijs- en bergingswerkzaamheden. Het bedrijf beschikt over een grote hoeveelheid drijvend materieel voor het werken vanaf het water.

In onze modern geoutilleerde werkplaatsen worden door De Klerk Staalconstructie de meest uiteenlopende constructies gerealiseerd. Van brug tot sluis, van steiger tot remmingwerk en van zinker tot ducdalf. Ook Offshore en ‘special construct’​ neemt een aparte plaats in binnen De Klerk. Diverse opvallende en toonaangevende projecten zijn reeds gerealiseerd.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Weg- en waterbouwIJzer- & Staalproducten Adres Sasdijk 10
4251 AA Werkendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)183 508666 E-mailadres info@deklerkbv.nl Website deklerkbv.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.