Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Cyclomedia

Over Cyclomedia

Wat in 1980 op de Technische Universtiteit Delft begon als een project om 360˚ sferische beelden te maken vanuit een bewegend voertuig , is een inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat iedere dag met meer dan 250 mensen werkt aan het in kaart brengen van een betere wereld.

Jaarlijks legt Cyclomedia meer dan 300.000 kilometer vast in gedetailleerde 360˚ panoramische beelden en zet deze om in waardevolle inzichten. Doormiddel van onze geavanceerde techniek gaat er geen enkel detail aan het oog van onze camera voorbij en helpen we duizenden gebruikers om de complexiteit van de omgeving om hen heen te begrijpen.

Met behulp van de meest nauwkeurige 360° visualisaties op straatniveau, versterkt door innovatieve AI-gestuurde analyses, levert Cyclomedia bruikbare inzichten. Inzichten die je vandaag kunt gebruiken om een betere wereld van morgen te bouwen.

Cyclomedia werkt nauw samen met professionals bij de overheid en in het bedrijfsleven om samen slimmer en efficiënter te werk te gaan. Steden en dorpen worden hierdoor groener, veiliger, toegankelijker en betere plekken dan ze waren, en dagelijks raadplegen duizenden gebruikers onze data van de openbare ruimte om hun werk beter te kunnen doen. Een bijdrage leveren aan dit proces is waar we het voor doen.

Waarom Cyclomedia als het gaat om civiele techniek & infrastructuur?

  • Verkrijg inzichten door ontwerpen digitaal te projecteren in de huidige omgeving
  • Neem stakeholders mee op reis door je plannen met 3DNL
  • Alle betrokken partijen gebruiken hetzelfde beeldmateriaal als bron voor het project
  • Bewaak op afstand de uitvoering en afronding van projecten
  • Ondersteuning voor de voorbereiding van een aanbesteding
  • Breng toegankelijkheid, aanvoerroutes, planologische ontwikkelingen, verkeersoplossingen en waterafvoer in kaart nog voordat het project is gestart

De up-to-date beelden van Cyclomedia geven inzicht. Hierdoor kan er een nauwkeurige schatting gemaakt worden van de inspanningen die vereist zijn, mogelijke complicaties en kosten met betrekking tot het werk.

Visualize a better world

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Data CaptureSoftware Adres Van Voordenpark 1B
5301 KP Zaltbommel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)418 - 55 61 00 E-mailadres [email protected] Website cyclomedia.com/nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.