Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Cofra B.V.

Wereldwijd bouwen op onze kracht – building worldwide on our strength

Wij (Cofra), evenals ons zusterbedrijf Geotechnics, maken deel uit van de Boskalis Cofra Holding, die toebehoort aan de Koninklijke Boskalis Westminster, een toonaangevende bagger- en offshore-aannemer en maritieme dienstverlener.

  • Cofra is het gespecialiseerde aannemersbedrijf binnen de holding en voornamelijk actief op het gebied van grondverbetering. Naast grondverbetering richt Cofra zich ook in specifieke markten op de installatie van barrières, vaak met (milieubeschermende) folie constructies.
  • Geotechnics is het handels- en productiebedrijf dat onder andere het geprefabriceerde verticale drainmerk MebraDrain produceert.

Wij zijn de Europese marktleider als het gaat om de installatie van consolidatietechnieken zoals verticale drains en vacuümconsolidatie. Onze ervaren medewerkers werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe grondverbeteringstechnieken en innovatieve oplossingen om onze (installatie) methoden van onze huidige technieken te verbeteren. Hierdoor kunnen we u oplossingen bieden om uw aanvankelijk ongeschikte ondergrondmateriaal geschikt te maken voor de gewenste bouwactiviteiten. Hiermee willen we wereldwijd bijdragen aan economische ontwikkeling en een veilige leefomgeving.

We zorgen gewoon dat het werk gedaan wordtAxel Hilligehekken, Operationeel Directeur

Het dagelijkse management is in handen van de heer Paul van den Horn (algemeen directeur), de heer Axel Hilligehekken (operationeel directeur) en de heer Ton van Veen (financieel directeur). Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Cofra kantoren in Londen, Stockholm, Singapore en Bratislava.

Wij zijn een PVD-producent en grondverbeteraar met een lange staat van dienst en een interne geotechnische ontwerpafdeling. Onze eerste projecten op het gebied van geprefabriceerde verticale drains stammen uit het einde van de jaren 1970. Voordat de geprefabriceerde verticale drains werden ontwikkeld, installeerde Cofra zandpalen om het consolidatieproces te versnellen. Cofra begon met de installatie van verticale drains, maar breidde geleidelijk haar portfolio uit met aanvullende technieken. dDit maakt het mogelijk dat wij tegenwoordig in staat zijn om u een ​​complete portfolio van grondverbeteringstechnieken te bieden om het potentieel van alle grondsoorten te ontsluiten.

Innovatie, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn ingebed in ons DNAPaul van den Horn, Algemeen Directeur

De producten en apparatuur die Cofra en Geotechnics in de loop der jaren hebben ontwikkeld, worden beschermd door internationale patenten. De bedrijven hebben kwaliteitscontrolesystemen die voldoen aan de ISO 9001-normen en worden toegepast op alle productie-, ontwikkelings- en uitvoeringsprocessen. Daarnaast heeft Cofra procescertificaten voor het gebruik van geokunststoffen.

algemene informatie

Services Grondverbetering Adres Kwadrantweg 9
1042 AG Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer 020 69 34 596 E-mailadres info@cofra.com Website cofra.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.