Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Cement & Beton Centrum

Het Cement&BetonCentrum behartigt de belangen en bundelt de promotieactiviteiten van vier aangesloten cementindustrieën met een commercieel belang op de Nederlandse markt.

Doelstelling is het gebruik van cement in Nederland te bevorderen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

Werkwijze

Het Cement&BetonCentrum richt zich als communicatie- en netwerkorganisatie op diegenen die beslissen en adviseren over materiaaltoepassing in de bouw. We richten ons op promotie door kennisoverdracht en het onderling verbinden van diverse doelgroepen in het ontwerp en de uitvoering van bouwconstructies. In opdracht van het Cement&BetonCentrum geeft Aeneas Media diverse vakbladen en studieboeken uit op het gebied van cement en beton.

Wat we doen

Het Cement&BetonCentrum houdt zich bezig met marktonderzoek, communicatie, kennisoverdracht, technisch onderzoek en regelgeving. We streven hierbij naar functionele samenwerkingen binnen de betonsector.

Activiteiten Cement&BetonCentrum

In ons takenpakket onderscheiden we de volgende hoofdzaken:

  • marketing en promotie voor beton;
  • public affairs, gericht op wet- en regelgeving voor cement en beton.

We richten ons in de eerste plaats op algemene betoninformatie, niet gebonden aan een specifieke toepassing. Onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, schoonheid en bruikbaarheid behoren tot ons domein.

Partners

Voor informatie over specifieke betontoepassingen werken we samen met partners in de betonindustrie: VOBN voor gestort beton en BFBN voor prefab beton.
Voor studiebijeenkomsten, symposia en congressen werken we bij voorkeur samen met organisaties in de betonwereld (zoals de Betonvereniging en SBRCURnet), met beroepsorganisaties van de doelgroepen en met diverse kennisplatforms (zoals BetonPlatform, Kennisplatform Betonwegen en Duurzaam Gebouwd). In opdracht van het Cement&BetonCentrum geeft Aeneas Media diverse vakbladen en studieboeken uit op het gebied van cement en beton.

algemene informatie

Services Communicatie- & netwerkorganisatie Adres Zaagmolenlaan 20
3447 GS Woerden
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)348 484400 E-mailadres info@betonhuis.nl Website betonhuis.nl/cement

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.