Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

CAD Accent

Wilt u ook een CAD omgeving met meer uniformiteit, een hogere productiviteit en lagere kosten? Wilt u gaan ontwerpen conform de NLCS? Of wellicht aan de slag met BIM?

Autodesk specialist

Als Autodesk Gold Partner met expertise op gebied van Bouw en Infrastructuur zijn wij dagelijks actief met het implementeren en optimaliseren van CAD omgevingen en opleiden van ontwerpers, tekenaars en managers.

Met de juiste combinatie van software, configuratie, opleiding en ondersteuning leveren wij een totaaloplossing die  toegesneden is op uw organisatie. Het resultaat is meer uniformiteit, een hogere productiviteit en lagere kosten.

Eind 2019 hebben wij ons aangesloten bij Arkance Systems. Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM-oplossingen en richt zich op Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance heeft de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Met deze stap halen wij nog meer kennis ‘in huis’ om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen en zetten wij het Accent op de toekomst!

Wat doen we

Wij ontwikkelen, leveren en implementeren CAD oplossingen voor de bouw en infrasector. We verzorgen trainingen, bieden technische ondersteuning  en voorzien onze klanten van een eerlijk en deskundig advies. We staan bekend om het hoge kwaliteitsniveau waardoor jaarlijks honderden technici onze cursussen afsluiten met een Autodesk certificaat. Ook in het onderwijs bieden we ondersteuning en verzorgen we trainingen op diverse hogescholen!

Gebaseerd op wensen van onze klanten ontwikkelen wij professionele CAD applicaties zoals InfraCAD en Drill Control en voorzien we ontwerpafdelingen met specialistische hardware zoals werkstations, laptops en plotters.

Missie

Wij zien het als onze missie om klanten maximaal te laten renderen door het optimale uit hun CAD omgeving te halen. Door actief mee te denken, helpen we u om effectiever te werken en kosten te besparen.

Kortom, wij zijn geen allround IT bedrijf wat CAD ‘erbij doet’. CAD is onze core business! Dit is de kracht van CAD Accent!

algemene informatie

Adres Lauwersmeer 11
5347 JR Oss
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)85 3030000 E-mailadres info@cadaccent.nl Website cadaccent.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht