Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Brinkmann & Niemeijer

De specialist in vaste en mobiele energiesystemen

Bij Brinkmann & Niemeijer leveren we geen product, maar een oplossing. Zo denken wij vanaf moment één actief mee over jouw energievraagstuk. Hoe veel vermogen is benodigd, voor welke toepassing is een oplossing gevraagd en aan welke normen en eisen moet de oplossing voldoen? Dit zijn bijvoorbeeld vragen waarin wij met jou meedenken en zorgen voor een passend advies. Na een passend advies gaan wij aan de slag met het engineeren van de oplossing, waarna we, na akkoord, overgaan tot het produceren van de oplossing. Deze oplossingen kunnen variëren van traditionele Stage V dieselaggregaten tot hybride (waterstof)aggregaten en batterijsystemen. De oplossing is geproduceerd en wordt in onze moderne testopstelling volledig getest en aangeleverd bij jou als klant! Dit is niet waar onze aandacht voor jou verloren gaat, want we zorgen ook voor de inbedrijfstelling en de juiste certificeringen en keuringen, denk hierbij aan NEN keuringen en SCIOS certificeringen. En ook voor service en onderhoud,  bent u bij Brinkmann & Niemeijer aan het juiste adres, want dagelijks hebben wij monteurs onderweg om service en onderhoud te verlenen aan de diverse (nood)stroomaggregaten en andere oplossingen. Bij Brinkmann & Niemeijer B.V. zijn we niet slechts een leverancier; we zijn jouw partner in energieoplossingen.

Onderweg naar zero-emission

Op veel locaties is lang niet altijd voldoende energie beschikbaar. Bij evenementen ontbreekt vaak een netaansluiting. In de grond-, weg- en waterbouwsector is de stroomvoorziening ter plaatse vaak beperkt en in noodsituaties is directe toegang tot elektriciteit niet altijd beschikbaar. Brinkman & Niemeijer ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige en betrouwbare mobiele energiesystemen. Deze zijn speciaal ontworpen om te functioneren onder zware omstandigheden.

Met het oog op de energietransitie hebben wij diverse emissiearme oplossingen beschikbaar. We realiseren aanzienlijke CO2-reductie door het gebruik van Stage V-generatorsets in combinatie met HVO als brandstof. Daarnaast hebben we zero-emission (ZE) oplossingen, zoals batterijsystemen voor opslag en – in de nabije toekomst – aggregaten die draaien op waterstof. Schadelijke uitstoot is daarbij verleden tijd. Deze zijn ook geschikt als onderdeel van een energiehub, waarbij energievraag en -aanbod direct aan elkaar worden gekoppeld en er lokaal tevens energieopslag plaatsvindt.

Kort samengevat bent u bij Brinkmann & Niemeijer B.V. aan het juiste adres om ontzorgt te worden in uw behoefte voor schone mobiele energie bronnen, opslagsystemen, combinatie van deze systemen in hybride vorm en de nazorg van deze systemen.

We innoveren voortdurend om milieuvriendelijke en duurzame energieoplossingen aan te bieden.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services StroomoplossingenAdvies & OntwerpPompoplossingen Adres Engelenburgstraat 45
7391AM Twello
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)571 27 69 00 E-mailadres info@bnmail.nl Website www.brinkmann-niemeijer.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.