Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Brave & Boost

Wij zijn Brave & Boost. Wij staan bedrijven en (semi-)overheden in de bouw en techniek bij door middel van trainingen, tendersupport en organisatieontwikkeling. Zo werken wij samen met aannemers, projectontwikkelaars, advies- en ingenieursbureaus, technische dienstverleners, (semi-)overheden en nutsbedrijven.

Door mens, team en organisatie uit te dagen het beste uit zichzelf te halen, werken wij aan een duurzame, innovatieve en efficiënt gebouwde omgeving. Dat is onze missie. Samen met onze opdrachtgevers creëren we de gebouwde omgeving van de toekomst.

Brave & Boost is in februari 2021 opgericht en bundelt de krachten van Brave Decisions en We-Boost. Brave Decisions neemt 17 jaar trainingservaring voor technische en zakelijke professionals in communicatie en commercie mee, met name gericht op bedrijven in de bouw en techniek. We-Boost is sinds 2015 actief op het gebied van tenderen in de bouw en brengt kennis en expertise in op het gebied van duurzaamheid, data en GWW-innovaties.

Ons aanbod:

Wij bieden trainingen aan op het gebied van communicatie, tenders en duurzaamheid. In onze trainingen combineren wij theoretische kaders met praktische handvatten die aansluiten bij het werkveld. Door middel van oefeningen passen we deze handvatten direct toe. Met enthousiasme gaan we samen aan de slag. Onze trainers dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Onze trainingen zijn beschikbaar via open inschrijving of in-company. Samen met onze opdrachtgevers maken wij de trainingen op maat.

Voorbeelden van onze trainingen:

  • Basistraining duurzaamheid in de GWW
  • Geschreven impact in tenders
  • Succesvol aanbesteden
  • Communicatie met impact

Tendersupport

Wij helpen zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers met het tenderproces. Dit doen wij vanuit onze tenderervaring in de bouw en, onze ervaring in het geven van training en het begeleiden van sessies.

Opdrachtnemers ondersteunen wij bij het opstellen van een aansprekende en overtuigende inschrijving die aansluit op de vraag van de opdrachtgever.

Dit doen wij door te helpen bij het voorbereiden van dialogen, interviews en assessments. Wij brengen structuur aan waar nodig is en begeleiden het gehele tenderproces als assistent van de tendermanager. Voor het schrijven van EMVI-plannen werken wij exclusief samen met ons zuster bedrijf We-Boost.

Opdrachtgevers ondersteunen wij bij het komen tot een doordachte aanbestedingsopzet.

Dit doen wij door inkoopteams te ondersteunen bij het verwoorden van de juiste doelstellingen en bij het vaststellen van meetbare kwaliteitscriteria. Wij nemen interviews af, verzorgen assessments en verzorgen desgewenst de begeleiding van het tenderproces.

Organisatieontwikkeling

Het beste uit je organisatie halen vraagt volgens ons om continu te blijven ontwikkelen. Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstvisie, het bedenken van de benodigde structuren en het beste uit mens en team te halen.

Kijk voor meer informatie op de website: www.brave-boost.nl.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Trainingen Adres Nijverheidsweg 16B
3534 AM Utrecht
Nederland
Telefoonnummer 06-11068453 E-mailadres info@brave-boost.nl Website www.brave-boost.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.