Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

BOOT – ingenieursbureau met een verhaal

We staan in onze samenleving voor flinke uitdagingen: een veranderend klimaat, de omvorming naar een circulaire economie en een conjunctuurgevoelige woningmarkt. We moeten met elkaar anders gaan denken en vooral: anders gaan dóen. Duurzaamheid en circulariteit worden de norm – op alle gebieden.

Bij BOOT hebben we grote ambities: we willen koploper zijn op het gebied van klimaat en circulaire economie. We hechten veel waarde aan rentmeesterschap. We willen een toekomstbestendige, prettig leefbare en inspirerende omgeving creëren. Voor nu en voor later. Daar maken we ons sterk voor.

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. Van infra, bouw, asbest, mobiliteit en water tot milieu, veiligheid, sport en recreatie. Dit zorgt dat we breed inzetbaar en beschikbaar zijn voor integrale projecten. Wij werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

We onderscheiden ons door onze kennis, risicogerichte aanpak, effectieve toepassing van data en circulaire denkkracht. Maar vooral: door onze BOOT-mensen. Hoe verschillend ze ook zijn, BOOT-mensen werken pragmatisch en vooral sámen. Want dan combineren we al onze kennis en kunde. Die optelsom is de sleutel voor ons succes.

Bij BOOT zijn we verbonden in vakgroepen en verenigd door projecten. Medewerkers zijn mede-ondernemers. Ze participeren in de organisatie. Ze zijn de motor, het kapitaal en het brein van ons bedrijf. Elke individuele ingenieur werkt met de kracht van een compleet team achter zich.

De ingenieurs van BOOT, daar zit een verhaal achter.

Wat is jouw verhaal? Laat je inspireren!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services ConsultantAdvies & OntwerpWeg- en waterbouwGeodetische oplossingenEngineeringGebruikt materieelSloop- & GrondverzetIngenieursbureauGrond- en waterwerkenRegenwaterinfiltratieHemelwaterafvoerRegenwateroverlastWatermanagement Adres Plesmanstraat 5
3905 KZ Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer 0318-527600 E-mailadres info@buroboot.nl Website buroboot.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.