Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

BlindGuide

Bij BlindGuide hebben we ons zelf ten doel gesteld om technologie in te zetten bij het oplossen van de uitdagingen van de wereld van vandaag.

Augmented Reality

Verrijk je fysieke communicatie met digitale 3D content. Wij ontwikkelen applicaties voor mobiele apparaten en headsets. Augmented Reality (AR) kan helpen bij het verbeteren van communicatie, kosten reduceren en problemen eerder signaleren. Augmented Reality biedt waarde voor elk bedrijf en wij richten ons op drie specifieke gebieden: Productiviteit, Support en Educatie.

1. Productiviteit
Projecten of fysieke locaties verbeteren met 3D-content in AR. Voorkom graafschade, Speel adult games overal of creëer unieke merkervaringen. Onderzoekers en leiders in de sector voorspelde al eerder dat VR en AR technologie in de bouw kan zorgen voor een enorme verhoging van de productiviteit en het toevoegen van waarde. Met een specialiteit in de Bouw en Infra sector introduceerde wij de eerste KLIC App met Augmented Reality op de Nederlandse markt.

2. Support
Augmented Reality helpt experts bij het werken op een externe locatie. Bel, deel je uitzicht zodat zij jou instructies kunnen geven, volledig hands free.

3. Educatie & visualisatie
Augmented Reality inzetten om iedereen te helpen leren en trainen. Met AR visualiseer je complexe materie of ontvang je stap voor stap instructies op een eenvoudig te begrijpen manier.

algemene informatie

Services Software Adres Damstraat 24
3371 AD Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)10 261 70 90 E-mailadres info@blindguide.nl Website blindguide.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.