Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Beequip

Beequip is een equipment lease specialist voor zwaar materieel: machines, vaar- en voertuigen. Het MKB is de motor van de economie en die motor moet draaien. Daarom helpen wij (startende) MKB ondernemers met ondernemen. Wij bieden het MKB lease oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw materieel of het verkrijgen van werkkapitaal via hun eigen materieel.

Beequip financiert materieel in 14 verschillende assetklassen, zoals wegtransport, grondverzet, maritiem en energie. Hierdoor helpen we ondernemers in diverse belangrijke branches, zoals vervoer, industrie, agrosector, en bouwnijverheid.

Waarom is Beequip anders?

Beequip onderscheidt zich in de markt van andere (meer traditionele) financiers, doordat wij het materieel, niet de jaarcijfers van een bedrijf, als uitgangspunt nemen voor het beoordelen van de aanvraag van de financiering. Daardoor is veel meer mogelijk. Ook voor startende ondernemers of als het even tegenzit, zoals in de coronacrisis. Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we ook gebruikt materieel financieren. Tegen een goed idee zeggen wij zelden nee.

Bij Beequip spreken we de taal van onze klanten met betrekking tot materieel én ondernemerschap. Wij komen zelf uit de sectoren waarin de ondernemers werken en hebben echt verstand van materieel.

Simpel, flexibel en snel geholpen aan financiering

Beequip maakt leasen voor het MKB simpel, flexibel en snel. Ons lease-acceptatiesysteem heeft voor klanten een lease calculator en voor partners een online portal. Zo zorgen we ervoor dat iedereen heel eenvoudig via onze website berekeningen kan uitvoeren en digitaal een aanvraag kan doen. Natuurlijk zonder het persoonlijk contact te verliezen. Dankzij innovatieve oplossingen en een enthousiast team, ervaren klanten en partners de combinatie van tech met een persoonlijke touch.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Willemskade 18
3016 DL Rotterdam
Nederland
Telefoonnummer 010 340 0844 E-mailadres info@beequip.nl Website beequip.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht