Ook adverteren op gww-bouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

BASF

Onder de merknaam Master builders Solutions bundelt BASF al zijn vakkennis voor het vervaardigen van chemische oplossingen voor de bouw, het onderhoud, de reparatie en de renovatie van constructies.

Master Builders Solutions bouwt voort op de ervaring die het bedrijf in ruim een eeuw in de bouwnijverheid heeft opgedaan.

Wij bieden oplossingen aan voor onder meer:

Reparatie en bescherming van betonconstructies

MasterEmaco betonreparatiemortels herstellen het aangetaste beton in zijn oorspronkelijke sterkte, structurele integriteit en uitzicht. Deze mortels harden snel uit zodat de constructie weer snel belastbaar is.

MasterProtect betonbeschermingsproducten omvat een reeks hoogwaardige waterafstotende producten, elastomeren, carbonatatieremmende en chemisch resistente coatings die de effecten van verwering, milieuvervuilende stoffen en corrosieve elementen verhinderen.


Foto: Influentleiding Breda: Betonrenovatie rioolwaterleiding

Waterdichtingsproducten

MasterSeal waterdichtingsproducten verhinderen waterlekkage en vochtindringing in zowel nieuwe als bestaande constructies zoals bvb, balkons, industrielocaties, waterbeheerfaciliteiten voor drinkwater en afvalwater, leidingen en ondergrondse constructies.


Foto: Slachthuis Vion Boxtel: betonreparatie met MasterSeal 7000 CR buffertank voor slachtafval

Constructiestabilisering

MasterFlow aangietmortels zijn speciaal ontwikkeld voor hogesterkteconstructiestabilisering.  Het gamma bestaat uit:

  • Precisiegietmortels: hoge-precisie krimpvrije cementgebonden of epoxy gietmortels speciaal ontwikkeld voor het aangieten van gaten en leidingen, chemische verankering, precisie-uitlijning van machines en overige elementen.
  • Gietmortels voor windturbines: speciaal ontwikkeld voor het aangieten van windturbine-installaties aan land en op zee.


Industriële vloeren

MasterTop groepeert cementgebonden  vloersystemen en vloersystemen op epoxy- en polyurethaanbasis geschikt voor decoratieve of industriële bestemmingen voor uiteenlopende sectoren.

Ucrete is een industrievloersysteem, gebaseerd op een unieke polyurethaanhars-technologie van BASF dat de vloer een buitengewone weerstand biedt tegen agressieve chemiecaliën en oplosmiddelen, extreme mechanische belasting, langdurige thermische belasting van 130°C, temperatuurschokken tot 150°C.

De unieke technologie maakt  van Ucrete de enige èchte Ucrete en zo ook de sterkste vloer ter wereld.

Parkeergaragevloeren

Speciaal voor parkeergarages en hellingbanen is MasterSeal Traffic ontwikkeld. Dit zijn hoogwaardige vloersystemen voor zowel waterdichting als bescherming tegen chloride indringing. Samen met het assortiment voor betonreparatie MasterEmaco en het assortiment voor waterdichting MasterSeal biedt Master Builders Solutions totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en nieuwbouw van parkeergaragevloeren.

www.parkeergaragevloereninfo.basf.nl


Foto: Parkeergarage Heekplein , Enschede: renovatie met MasterSeal Traffic 2264


Parkeergarage Paardenvled, Utrecht: renovatie met MasterSeal Traffic 2264 en 2265

 

Hulpstoffen voor beton

Hulpstoffen van BASF helpen u om een superieur beton te maken zodat het makkelijker te verwerken en te pompen is. Het gamma bestaat onder meer uit luchtbelvormers voor een stabiel luchtbelsysteem in het beton en producten voor het verlagen van de viscositeit van de betonspecie


Bouwen aan de toekomst met de digitale diensten van Master Builders Solutions:

Product finder app: alle actuele product- en systeemfiches altijd bij de hand.

Online Planning Tool helpt u snel en eenvoudig de juiste oplossing te vinden voor uw specifiek bouwproject, waar u ook bent. De voorgestelde oplossing vindt u terug in een specificatierapport dat u kan downloaden.

www.online-planning.construction.basf.com

Solunaut is het digitale platform dat een overzicht geeft van onze oplossingen voor uw bouwproject in de voedings- en drankenindustrie, de chemische industrie en de waterzuiveringsindustrie. Solunaut geeft u eveneens toegang tot datasheets en applicatievideo’s.

BIM: Master Builders Solutions heeft meer dan 200 BIM objecten in de belangrijkste BIM-bibliotheken. Onze BIM objecten informeren over de specificaties en de applicatie van de producten.

www.bimobject.com/en/basf

algemene informatie

Adres Industrieterrein Ravenshout 3711 | Nijverheidsweg 89, 3945 Ham Telefoonnummer +32 11 340 431 E-mailadres basf-cc-be@basf.com Website http://www.master-builders-solutions.basf.nl

kaart