Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Basetime B.V.

Welkom in de wereld van Basetime, waar innovatie samensmelt met geodesie en het Internet of Things om te revolutioneren hoe we deformatie monitoren. Basetime is een innovatief ingenieurs- en geodetisch adviesbureau. Bij Basetime ontwerpen en produceren zij hun eigen producten en diensten en bieden een totaaloplossing inclusief meetapparaat, database of API en doorlopende ondersteuning. Daarnaast bieden ze een slim dashboard dat je van alle informatie voorziet.

Om een betrouwbaar en accuraat beeld te verkrijgen, kunnen gebruikers bepalen hoe vaak metingen per dag worden uitgevoerd. De Locator One van Basetime is een waardevol instrument voor het monitoren van bewegingen in grond en constructies, waarbij betrouwbaarheid en precisie samenkomen.

In vergelijking met traditionele methoden voor het verzamelen van geodetische informatie, biedt deze automatische oplossing enorme voordelen op het gebied van nauwkeurigheid, voorspelbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Typisch een product waarbij je denkt; waarom was dit er nog niet? Ontdek hoe deze innovatieve technologie bijdraagt aan veiligheid en efficiëntie in projecten.

Wil jij meer weten over de Locator One en ons plan van aanpak? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en we vertellen graag meer.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AdviesbureauTechnologie Adres Lichtschip 75A
3991 CP Houten
Nederland
Telefoonnummer +31 35 300 0301 E-mailadres info@basetime.nl Website basetime.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.