Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Basetime B.V.

Basetime is een innovatief ingenieurs- en geodetisch adviesbureau. Onze naam staat voor Baseline en Time, de twee ingrediënten voor het realiseren van uiterst nauwkeurige metingen op een vooraf gedefinieerd tijdstip.

Ons team bestaat uit bijna 50 medewerkers die beschikken over een breed scala aan expertises. Dit loopt uiteen van op precisie gebaseerde meettechniek tot jarenlange ervaring in het adviseren van aannemers en ingenieursbureaus over de uitvoering van geodetische

We ontwerpen en produceren onze eigen producten en diensten en bieden een totaaloplossing inclusief meetapparaat, database, dashboard of API en doorlopende ondersteuning.

Door de jaren heen hebben we een klant- en servicegerichte bedrijfscultuur weten te creëren. Ons grootste pluspunt is ons team dat beschikt over uitgebreide technologische kennis, een sterk innovatievermogen en vernieuwende ideeën.

Visie

De behoefte aan meer grip op bewegingen van terreinen en objecten groeit. Wij voorzien in autonome oplossingen die IoT en geodetische technologieën combineren. Daarmee verminderen we de behoefte aan menskracht en het aantal kostbare menselijke fouten. Tegelijkertijd verhogen we de productiviteit en duurzaamheid van het team en de veiligheid op de bouwplaats. Bovendien dragen we bij aan de CO2-reductie, doordat het aantal vervoersbewegingen minder wordt.

Missie

Met hoogwaardige, technische, precieze en betrouwbare sensoren gaan wij de geodetische
inwinning van nauwkeurige data wereldwijd veranderen.

algemene informatie

Services Adviesbureau Adres Lichtschip 75A
3991 CP Houten
Nederland
Telefoonnummer +31 35 300 0301 E-mailadres info@basetime.nl Website basetime.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.