Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

ArcelorMittal Projects Europe B.V.

ArcelorMittal is ’s werelds grootste staalbedrijf. Wij gebruiken de meest innovatieve technologie om zo staal te produceren dat duurzamer, sterker en slimmer is.

ArcelorMittal Projects is onderdeel van de groep en opereert op als een wereldwijde one-stop-shop voor staaloplossingen. Wij bieden complete, op maat gemaakte, duurzame staaloplossingen en diensten via drie gespecialiseerde en project gerelateerde business lines: Foundation Solutions, Solar Projects en Energy Projects.

ArcelorMittal Projects is wereldwijd actief met regionale aanwezigheid waardoor we onze klanten lokaal optimaal kunnen bedienen. Langdurige relaties met onze klanten is de drijvende kracht van ons bedrijf.

Foundation Solutions
Business line Foundation Solutions biedt op maat gemaakte funderingsoplossingen binnen de grond- weg- en waterbouw.

Onze toepassingen betreffen onder meer: kademuren, afmeervoorzieningen, sluizen, bouwputten, keermuren, ondergrondse parkeergarages, dijkversterkingen en oevers van rivieren en kanalen. Voor deze toepassingen levert Foundation Solutions de stalen damwanden, buizen, combiwanden en stempelramen.

Foundation Solutions geeft algemene ondersteuning aan klanten en richt zich op alle stappen van het proces: van ontwerpondersteuning, tot transport van producten naar de projectlocatie en ondersteuning tijdens de installatie. Met de mogelijkheid om buizen op maat te produceren leveren wij een uniek product dat voor vele toepassingen inzetbaar is.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Staaloplossingen Adres Mannesmanweg 5
4794 SL Heijningen
Nederland
E-mailadres [email protected] Website projects.arcelormittal.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.