Platform over civiele techniek & infrastructuur
Terug naar overzicht

Altura

Denk je eens in. Alle data rond aanbestedingen verzameld op één plek. Inzicht in je concurrenten, hoeveel bedrijven wedijveren rond een aanbesteding en welke partijen eerder aanbestedingen wonnen. Dat droombeeld maakten wij waar voor jou.

Altura is een platform dat zich richt op de inschrijver. We verzamelen en organiseren aanbestedingen, en helpen inschrijvers om efficiënt het beste voorstel schrijven. Bij uitstek in de GWW van groot belang. Inschrijven op aanbestedingen is een gegeven binnen deze sector. Het kan kansen bieden, maar ook net zo goed leiden tot verliezen. Altura zorgt voor verandering.

Door jou in staat te stellen om kansen te vinden die bij jouw passen, zorgen we voor een plek waar waardevolle relaties tussen verkopers en inkopers kunnen ontstaan. Én zorgen we dat er geen tijd en geld verspild wordt. Zo zorgen we samen voor groei.

Je zou ons een start-up kunnen noemen. Een early-stage techbedrijf. Wij kijken naar het aanbestedingsproces via ons tech gedreven referentiekader. Wij hebben daarnaast een krachtig arsenaal aan partners om ons heen verzameld die helpen met de jurisprudentie en consultancy. Bovendien zijn wij ook de samenwerking aangegegaan met 12Build om de GWW uitstekend te kunnen bedienen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Nederland
Telefoonnummer 030 808 1372 E-mailadres Support@altura.io Website altura.io/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.