Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

A&C Noyens NV

is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1998 door Frans Noyens en Rita Wens, voortvloeiend uit het voormalige Noyens nv te Kasterlee. Met hun zonen Hans, Sven en Jan Noyens is de overname door de volgende generatie Noyens een feit. Door onze jarenlange ervaring en kennis als familiebedrijf kunnen we de best mogelijke oplossingen bieden naar onze klanten toe. Gespecialiseerd in carrosseriebouw / constructie van aanhangwagens, opleggers en opbouw van vrachtwagens volledig op maat en naar uw wensen.

Onze slogan “Als degelijkheid belangrijk is!” verwijst naar ons streven naar perfectie voor ontwikkeling, toepassing en afwerking van onze producten.

De volledige constructie van aanhangwagens en opleggers worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, zodat we de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen naar onze klanten toe.Carrosseriebouwers die op zoek zijn naar een geschikt onderstel / chassis voor aanhangwagen en/of oplegger kunnen tevens ook bij ons terecht, in samenspraak bouwen wij dit chassis volledig op maat zodat uw eindklant het geschikte voertuig heeft voor zijn toepassing.

Wij staan steeds ter uw beschikking en verwelkomen u dan ook graag op ons bedrijf.

A&C
A&C:  Aanhangwagens & Carrosseriebouw

ALS DEGELIJKHEID BELANGRIJK IS!
Deze slogan omvat ons streven om u als klant een zo goed mogelijke service en kwaliteit aan te bieden. En dit bij het bouwen van een oplossing om uw goederen te kunnen transporteren.

SPECIALITEIT MAATWERK
Niet alleen standaard aanhangwagens,opleggers en carrosserieopbouwen worden door ons dagelijks gefabriceerd, wij bouwen ook oplossingen op maat! Ook voor chassisbouw en trailerbouw bent u bij ons op het juiste adres.

ALLES IN EIGEN BEHEER
Al onze producten worden van beginfase (3d-ontwerpen, lassen chassis,..) tot eindfase (opbouw, inrichting, spuiten,..) volledig in eigen beheer uitgevoerd, zodat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij onze klanten aanbieden.

EEN PROFESSIONEEL TEAM STAAT VOOR U KLAAR
Onze firma is gebouwd op stevige fundamenten van jarenlange ervaring waarover A&C Noyens beschikt.  Deze jarenlange ervaring wordt in de praktijk omgezet door een team van bekwame vakmensen en technici.

Wij ontwikkelen en fabriceren transportoplossingen voor zowel de openbare weg als specifiek voor intern transport binnen fabriekterreinen.

Wij hopen u dan ook ooit te kunnen begroeten in ons bedrijf.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AanhangwagensCarrosseriebouw Adres Lammerdries-zuid 16H
2250 Olen
België
Telefoonnummer +32 14 23 33 43 E-mailadres info@noyens.be Website noyens.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.