Intra BV

Intra BV

Intra BV is één van de grotere staalleveranciers in Europa en daarbuiten. Voor zowel grote als kleine projecten in de grond-, weg-, en waterbouw kunnen klanten op en met ons rekenen. Omdat wij zowel uit diverse voorraden, verspreid over Europa, als direct uit productie leveren kunnen wij u altijd voorzien van de juiste producten.

Intra BV is de specialist in het leveren van op maat gemaakt staal dat precies voldoet aan uw eisen en wensen en verzorgt alle bewerkingen zoals lassen, zagen, snijden, stralen, coaten of het voorzien van slotdichting.

Onze missie

Het ondersteunen van bouw- en constructiebedrijven, overheden en aannemers bij het succesvol uitvoeren van projecten in de grond- weg en waterbouw door levering van advies en hoge kwaliteit staalproducten.

Bij Intra BV werken gekwalificeerde mensen om u zo snel en zo goed mogelijk te ondersteunen bij al uw vragen en bestellingen.

Intra BV levert al haar U en Z profielen direct uit voorraad of op zeer korte termijn uit productie. Tevens beschikt Intra BV over een grote gebruikte voorraad die bestaat uit U en Z Planken welke wij direct kunnen aanleveren. De voorraden zijn verdeeld over Europa en daardoor erg korte levertijden.

Samen met verschillende specialisten op het gebied van las- en constructiewerk leveren wij tevens speciale constructies zoals bijvoorbeeld Remmingswerken, Kokerprofielen en Combipalen ten behoeve van een Combiwand. Op verzoek kunnen wij uw gewenste profielen stralen en coaten om het corrosieproces te vertragen en/of om esthetische redenen.

Intra BV is een internationale staalleverancier van formaat geworden door een niet aflatende focus op haar klanten. Dat uit zich onder meer in:

  Snelle afhandeling van vragen en bestellingen

  Meedenken voor die optimale oplossing

  Flexibiliteit in alle aspecten van de dienstverlening

  Bewerkingsmogelijkheden voor maatwerkoplossingen

  Levering op elk gewenst moment

Daarnaast hebben wij een reputatie opgebouwd voor de levering van hoogkwalitatief staal, zowel nieuw als gebruikt.

We kijken uit om een sterke zaken relatie met u op te bouwen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor commentaar en of vragen.

Intra BV

Bezoekadres:
Zuidwenk 78H
3751 CG Bunschoten-Spakenburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Zuidwenk 78H, 3751 CG Bunschoten-Spakenburg
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)