Infratalent

Infratalent, onderdeel van Talentium Careerportals

Infratalent is het carrière- en promotieplatform voor de infrabranche. Als onderdeel van Talentium Careerportals promoten wij werkgevers in de alle regio’s, tonen wij recente vacatures en maken we belangrijke ontwikkelingen zichtbaar. Hiermee levert Infratalent consequent een meetbare positieve bijdrage aan het imago van de infrabranche.

Talentium Careerportals specialiseert zich als carrièreplatform in verschillende niches: Haven & Industrie, Luchtvaartbranche, Infra en Zakelijke Dienstverlening. Met verschillende careerportals, zoals Watertalent, brengen wij allerlei functies in beeld in de niche waar jouw interesses liggen.

Infratalent voor werkzoekenden en studenten

Ben je student, starter of professional? Via Infratalent kom je in contact met allerlei interessante bedrijven. Voor jou is het natuurlijk erg belangrijk dat jij als talent een baan vindt die bij je past. Wij helpen jou hierbij. Hoe wij dat doen? Dat kun je hier lezen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en interessante ontwikkelingen binnen de niche? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn.

Infratalent voor bedrijven

Ons platform wordt dagelijks bezocht door vele talenten die in uw branche of sector willen werken. Wij kennen uw doelgroep en trekken deze aan. Zo komt u dus via Talentium Careerportals in contact met de juiste kandidaten voor verschillende functies. Wilt u meer informatie over de employer branding mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk dan de website van Talentium Careerportals en kom in contact met onze arbeidsmarkt adviseurs.

Infratalent

Bezoekadres:
Oudelandsedijk 83
3216 AR Abbenbroek
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Oudelandsedijk 83, 3216 AR Abbenbroek
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)