FID

FID

FID is als uitzendorganisatie ontstaan uit Loon- en verhuurbedrijf Fuhler (loonwerk- verhuur- recycling- sanering- en grondverzetbedrijf). FID typeert zich door sterk ondernemerschap, grote betrokkenheid en dienstverlening op hoog niveau. We zijn een full-service bedrijf met een daadkrachtige en actieve werkwijze voor arbeidsbemiddeling van medewerkers binnen de groen- afval- en milieusector, productie, industrie, techniek en logistiek.

We zijn in hoge mate relatie- én resultaatgericht en begrijpen zowel de krachtenvelden binnen de klanten als de belangen van de flexwerkers. FID wil aan beide een bijdrage leveren in het behalen van een ieders zakelijke of persoonlijke doelstellingen. FID biedt haar opdrachtgevers flexibiliteit van inzet van arbeidskrachten, en biedt tegelijkertijd haar flexwerkers continuïteit in werk en zet ze in hun kracht, zodat ze productiever zijn en minder snel van baan/functie willen veranderen. Flexibiliteit in inzet en toch daarnaast zoveel mogelijk continuïteit in wie er werkt; Flexzekerheid.

FID neemt zowel de werving en selectie van de kandidaat, planning, begeleiding, opleiding als de volledige (loon)administratie voor haar rekening.

FID

Vestiging A: FID Amersfoort
Bezoekadres:
Van Boetzelaerlaan 24 N
3828 NS Hoogland / Amersfoort
Vestiging B: FID Emmen
Bezoekadres:
Nautilusstraat 1-c
7821 AG Emmen
Vestiging C: FID Groningen
Bezoekadres:
Floresplein 30a
9715 HL Groningen
Vestiging D: FID Hengelo
Bezoekadres:
Steenzoutweg 9
7554 RN Hengelo
Vestiging E: FID Oosterhout
Bezoekadres:
Vaartweg 18
4905 BL Oosterhout
Vestiging F: FID Zwolle
Bezoekadres:
Schrevenweg 13
8024 HB Zwolle
QUALM