CycloMedia

CycloMedia

CycloMedia is al ruim 30 jaar gespecialiseerd en toonaangevend in het systematisch en grootschalig in beeld brengen van de openbare ruimte. Dit wordt gedaan met hoogwaardige 360° straatfoto’s (Cyclorama’s) en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid.

Dankzij unieke, door CycloMedia ontwikkelde, camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een database opgeslagen. De database is via het internet overal, op ieder moment en met elk apparaat toegankelijk voor onze klanten.

Het beeldmateriaal van CycloMedia is een waardevolle en gebruiksvriendelijke visuele informatiebron die een productieve meerwaarde creëert in vele werkprocessen binnen de overheid en commerciële organisaties. De beschikbare technologie en een groot partnernetwerk stellen CycloMedia in staat snel en kostenefficiënt markt- en klantspecifieke oplossingen aan te bieden in Europa en de Verenigde Staten.

Het beeldmateriaal stelt klanten in staat om efficiënter te werken door een beter inzicht in de situatie ter plekke. Bovendien worden kosten bespaard en de CO2 uitstoot verminderd doordat minder buitenbezoeken nodig zijn. Met het beeldmateriaal van CycloMedia wordt buiten naar binnen gehaald.

Toepassingen binnen Grond, Weg en Waterbouw
Met het actuele beeldmateriaal van CycloMedia hoeft u bij veel van de dagelijkse werkzaamheden niet meer te schouwen op locatie. U kunt bovendien de faalkosten beperken doordat u vooraf een goed inzicht krijgt in de buitenruimte én de directe omgeving van uw project. Bespaar tijd en verhoog de kwaliteit bij de werkvoorbereiding, risico-inventarisatie en tracéverkenning. Denk bijvoorbeeld aan een grootschalige weginspectie en het opstellen van een onderhoudsplan.

CycloMedia biedt het juiste gereedschap waarmee u op een kosteneffectieve manier een grootschalige inventarisatie van diverse objecten in de buitenruimte kunt maken. Bijvoorbeeld wegbelijning, verlichting, vegetatie, etc.  Uw asset management kan zo snel en effectief worden uitgevoerd.

CycloMedia

CycloMedia
Bezoekadres:
Van Voordenpark 1b
5301 KP Zaltbommel