Platform over civiele techniek & infrastructuur
Thema's

Zweedse producent van trilrotators en snelwissels stelt nieuwe servicepartners voor

steelwrist-01

25 maart 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het aantal gebruikers van trilrotators en snelwissels neemt snel toe. Vservice uit het Belgische Aalst en DRS machinery uit het Nederlandse Someren zijn daarom de twee nieuwe servicepartners van Steelwrist. Zij gaan de gebruikers van tiltrotators en snelwissels van het bekende Zweedse bedrijf bijstaan met reparatie, onderhoud, revisie, keuring, alsmede advisering bij aanschaf.

Alain Janssen is sinds vorig jaar actief in sales voor de Belgische tak van Steelwrist Benelux. Hij ziet de belangstelling voor tiltrotators en snelwissels snel groeien. Alain is dan ook zeer verheugd, dat Vservice hem in het natraject van de verkoop gaat ondersteunen. Vservice is gunstig gelokaliseerd tussen Gent en Brussel. Het zusterbedrijf van Aalst Verhuur en Vking is geheel gericht op service: reparatie, onderhoud, onderdelen, installeren, zowel vanuit de werkplaats in Borsbeke als op locatie en dat 24/7. Directeur Jo De Coninck laat speciaal daarvoor een goed uitgeruste truck rijden. Die is voor 100 procent operationeel, met niet alleen onderdelen, maar ook bijvoorbeeld een persinstallatie voor slangen aan boord. Alain Janssen heeft alle vertrouwen in Vservice: “Zij gaan onze Steelwrist-portefeuille vast en zeker goed ondersteunen en dat geeft mij de ruimte om nog meer nieuwe klanten te gaan werven.”

Steelwrist

Vanwege het snelgroeiende aantal gebruikers van tiltrotators en snelwissels heeft Steelwrist Benelux twee nieuwe servicepartners aangesteld, één in België en één in Nederland.


Nieuwe zuidelijke servicepartner
Tom van Baars is Steelwrist area manager voor de Benelux. In Nederland heeft hij er nu een tweede servicepartner bij. Naast de vrij noordelijk gelegen aftersales technicus in Bant (Flevoland) is er nu een zuidelijke servicevestiging bijgekomen: DRS machinery, een samenwerkingsverband van Rick Swinkels van Swinkels machinery en Daan Coolen van het gelijknamige constructiebedrijf Metaal & Techniek uit Mierlo. DRS machinery – dat staat voor Daan Rick Service machinery – is speciaal in het leven geroepen voor het Steelwrist servicepartnerschap.

Rick Swinkels verwacht een forse groei en hij wijst op de noodzaak van onderhoud en keuring: “Het is toch opvallend, dat we wel onze kranen ieder jaar onderhouden, maar niet onze draaikantelstukken. Die worden zelden gekeurd en zijn bij het onderhoud een ondergeschoven kindje, terwijl het een kostbaar stuk materieel is. Ik maak altijd de vergelijking met de tanden in je mond. Als je lekker wilt blijven eten, kun je die maar het beste goed onderhouden. Dat geldt ook voor het materieel waarmee je lekker wilt werken.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht