Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Zakbaken en andere hulpconstructies
De zakbaken en andere hulpconstructies van las- en montagewerken (LMW) in De Rijp zijn onmisbaar bij de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

Zakbaken en andere hulpconstructies

De zakbaken en andere hulpconstructies van las- en montagewerken (LMW) in De Rijp zijn onmisbaar bij de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht, een project van Rijkswaterstaat. Door tijdens de uitvoering het gedrag van de ondergrond continu te monitoren, kan bouwconsortium VeenIX precies berekenen wanneer de volgende laag zand kan worden aangebracht. Zusterbedrijf Q-Fence zorgt daarbij voor een veilige afscherming van het bouwterrein met vele kilometers aan kwalitatief hoogwaardige hekwerken.

LMW levert vooral las- en montagewerken voor weg- en waterbouwprojecten. “We zijn gespecialiseerd in het produceren van zakbaken,” zegt directeur Joeri Hoeve. Een zakbaak is een stalen instrument waarmee je het zakken van de grond bij verschillende ophoogslagen nauwgezet kunt meten. “De zakbaken worden in verschillende fasen ingezet. Het gaat om zakbaken geproduceerd in standaard formaten en vele specials. Dat wil zeggen, een stalen plaat met daaraan vast een lange stalen buis met een totaalgewicht van zo’n 25 kilogram.”

LMW is een bekende leverancier voor de infrasector. “We kunnen zakbaken snel uit voorraad leveren en maken ook de nodige specials voor de weg- en waterbouw. In het verleden hebben we al vele grote infraprojecten beleverd, zoals vele duizenden zakbaken voor SAAone, Westfrisiaweg, Combinatie Badhoever Bogen en Alliantie Markermeerdijken. Ook maatwerk is voor ons geen probleem.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.