Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Yellow Uitzendbureau vindt gedreven personeel voor het juiste project
Yellow richt zich op hoogwaardig personeel zoals bekisters, betonwerkers, timmermannen, en ijzervlechters, die direct inzetbaar zijn op projecten.

Yellow Uitzendbureau vindt gedreven personeel voor het juiste project

Hoe en waar vind je de juiste mensen voor jouw project die ook nog eens direct en flexibel inzetbaar zijn? Deze vraag is Yellow Uitzendbureau op het lijf geschreven. Zij vinden de juiste mensen die niet alleen snel inzetbaar zijn, maar ook prima kunnen werken in multiculturele teams. Canip Ilhan van Yellow Uitzendburea vertelt hier meer over. 

Volgens Yellow Uitzendbureau is goed en gedreven personeel de sleutel tot succes. In de bouw en infrastructuur werken mensen van diverse nationaliteiten samen. “In een tijd waarin de bouwsector geconfronteerd wordt met significante krapte op de arbeidsmarkt, onderscheiden we ons als een essentiële partner voor bouwbedrijven”, aldus Canip. “Yellow is sterk in het snel vinden, opleiden en leveren van hoogwaardig personeel, zoals bekisters, betonwerkers, timmermannen en ijzervlechters, die direct inzetbaar zijn op projecten. We leveren niet alleen personeel dat technisch vaardig is, maar ook productief kan werken binnen complexe internationale teams. Kijk maar eens rond op een gemiddelde bouwplaats. Daar werken mensen van diverse nationaliteiten. De kunst is de juiste mensen op de juiste plek te hebben die weten wat ze moeten doen.” 

Yellow levert niet alleen personeel dat technisch vaardig is, maar ook productief kan werken binnen complexe internationale teams.

Yellows’ benadering gaat verder dan het traditionele uitzendwerk; het bedrijf streeft ernaar de juiste match te maken tussen werknemer en project, met de nadruk op waarde voor de lange termijn voor zowel de opdrachtgever als de werknemer. Dit wordt ondersteund door de diverse kwaliteitsnormen, samenwerking met toonaangevende organisaties zoals de Stichting Normering Arbeid (SNA) en de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Canip: “Dit maakt Yellow een onmisbare schakel voor bouwbedrijven die streven naar continuïteit en kwaliteit in hun projectuitvoering, ondanks de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.