Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Win een jaar gratis UNI-Cloud!

Win een jaar gratis UNI-Cloud!

Deze nieuwsbrief starten we met de marXact Roadmap 2021, waar je ziet waar we de komende 14 maanden aan werken. Er staan een heleboel nieuwe zaken op het programma, onder meer een Android & iOs app.

Heb je al gemerkt dat je nog sneller een CM nauwkeurige fix krijgt binnen ons eigen RTK-Premium netwerk? Het Duitse Wayss & Freytag vertelt waarom zij voor marXact hardware en IntellinQ software kozen, wij informeren je over de fotowedstrijd die in januari 2021 begint en heb je onze drie (!) openstaande vacatures al gezien? 

Team marXact – marXact – marX your Xact position
+31 (0) 70 700 7917 – Voor meer updates, volg ons op LinkedIn

marXact Roadmap 2021

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het uitstippelen van de marXact Roadmap 2021, een routekaart voor updates aan onze UNI-Solutions. Op regelmatige basis voegen wij nieuwe functies in UNI-Connect software toe, maar de roadmap vertelt je wat je kunt verwachten tot en met eind volgend jaar.

Voor 2021 staan ontzettend veel nieuwe mogelijkheden op het programma! Een tipje van de sluier: Er komen Android & iOs applicaties die de huidige UNI-Connect software vervangen en inmeten nog gemakkelijker maken, de tilt functie wordt volgend jaar gelanceerd, maak je eigen lagenbibliotheek en voeg straks foto’s aan punten toe.

Wat staat er voor de korte termijn op het programma? Voor het einde van dit jaar synchroniseren je punten automatisch naar de UNI-Cloud. 

Wil je meer weten over de marXact Roadmap 2021? We plannen graag een afspraak in om je alle details te vertellen, stuur een mail naar sales@marxact.com.

UNI-RTK Premium G4: Galileo & BeiDou

Recent hebben we enkele veranderingen aangebracht in ons UNI-RTK Premium netwerk, zodat je nog sneller en gemakkelijker een CM nauwkeurige FIX krijgt. Het toevoegen van correcties op Galileo en BeiDou satellieten, naast de standaard GPS en Glonass correcties die al beschikbaar waren in het RTK netwerk, resulteert er uiteindelijk in dat meer satellieten beschikbaar zijn in de RTK oplossing. Het leidt tot een ‘robuuster’ systeem op locaties waar satellieten gehinderd kunnen worden, nog makkelijker meten dus! 

Binnenkort worden de verbeteringen beschikbaar voor alle gebruikers van het UNI-RTK Premium netwerk. Kan je niet wachten en wil je alvast ervaren hoe dit digitaal inmeten nog gemakkelijker maakt? Verander dan het mountpoint naar PRSRTCM3_G4 Hoe je dat doet, lees je in dit artikel op onze kennisbank.

Wayss & Freytag

Het Duitse Wayss & Freytag registreert glasvezelnetwerken met de UNI-GR1 en gebruikt IntellinQ software om met de gegenereerde gegevens te werken. Zij vertellen je graag over deze combinatie van krachten en wat dat voor hen betekent.

“Terwijl onze collega’s in het veld met de UNI-GR1 werken, zijn de revisie en het ontwerp direct zichtbaar online. Dit is een zeer wenselijke efficiëntie boost voor onze operators en het verbetert onze prestaties aanzienlijk.”

Lees hier de hele customer case. 

Win een jaar gratis UNI-Cloud!

Gebruik jij een UNI-GR1 en vind je het leuk om foto’s te maken? Vanaf januari organiseren wij de marXact Fotowedstrijd waarvoor wij alle gebruikers uitnodigen foto’s van de UNI-GR1 in te sturen!

We leggen alles uit in de december nieuwsbrief, maar willen je wel vast de prijzen vertellen: iedere Foto van de Maand wint 3 maanden gratis UNI-Cloud ter waarde van €187,50, de Foto van het Kwartaal krijgt 1 jaar gratis UNI-Cloud (a €750) en de Foto van het Jaar ontvangt -naast een jaar gratis UNI-Cloud- een certificaat én hard copy druk van de foto!

Meer informatie over deelname, inzenden en winnen volgt in de volgende nieuwsbrief, maar laat dat je niet stoppen om nu al na te denken over jouw winnende beeld!

marXact.com/jobs

Steeds meer mensen meten gemakkelijk digitaal in en wij zoeken nieuwe collega’s om samen met ons dat voort te zetten! Momenteel hebben wij 3 vacatures open staan, twee vaste functies (Technical Support Engineer en UI/UX Frontend Developer) en een marketingcommunicatie (afstudeer)stage.

Meer informatie vind je op onze gloednieuwe marxact.com/jobs pagina!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.