Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”

“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”

Misschien kunnen we beter zeggen: “Wie graag optimaal presteert, vindt alles in Weert”. Saes International BV staat weliswaar Europees bekend om haar aanbouwdelen in titanen formaat, toch is het bedrijf ook meer dan compleet in middelgrote en kleine uitrustingsstukken.

Jeroen Hornman, salesmanager en lid van het managementteam bij Saes, neemt ons even mee langs een greep uit het uitgebreide assortiment. “Voor ons hele leveringsprogramma geldt dat alles te koop en te huur is en dat ons serviceprogramma daarop van toepassing is. We hebben het dan over onze eigen trilblokken, bakken plus de Epiroc, Erkat, LaBounty en VTN.”

De VTN HP04.

Oplossingen voor kleine (sloop)werken

De expertise die Saes heeft op het gebied van grote aanbouwdelen is onomstotelijk bewezen. “Het is ook logisch dat we daarmee volop in beeld zijn, dat zijn uitermate spectaculaire uitrustingsstukken met navenante prestaties”, oppert Jeroen. “Vlak echter het belang van de middelgrote en kleine aanbouwdelen niet uit. Het maakt namelijk niet uit of je op een groot, middelgroot of klein project bezig bent: je wilt graag kunnen doorwerken en geen omkijken hebben naar je materieel. Dan is het goed om te weten dat je bij ons in Weert nauwelijks de kans hebt dat je misgrijpt en dat wij ervoor zorgen dat je te allen tijde door kunt blijven werken.”

Als voorbeeld haalt Jeroen de Epiroc SB52 sloophamer en de VTN HP01 crusher aan: “Beide zijn ze geschikt om aan een 1,5 ton’s mini te monteren en samen vormen ze een geweldig duo om sloopwerkzaamheden te verrichten op plaatsen met beperkte ruimte. Daar kun je in binnenstedelijk gebied mee aankomen, ook wanneer er binnen gesloopt moet worden!” Ook ideaal om mee te werken: de Erkat ER40 frees. Geschikt voor machines van 0,6 tot 2 ton. “Daarmee kun je binnenwanden in gebouwen opwerken. Ook kan deze frees onder water ingezet worden. Dat maakt hem nog eens extra speciaal”, aldus Jeroen.

De ERKAT ER100 freest er lustig op los.

Ongeëvenaarde slagkracht uit eigen keuken

Palen of beschuttingspalen trillen of -als hovenier- grond verdichten? Een koud kunstje voor de in eigen beheer geproduceerde trilblokken van Saes. “Een niet te missen product, geschikt voor 1,5 tons machines”, legt Jeroen uit. “Zoals al eerder verteld, het grote voordeel is dat we een goede voorraad aan uitrustingsstukken hebben staan en vrijwel nooit misgrijpen. Zit het even tegen op het werk en is er meer capaciteit nodig? Even bellen met Weert en het wordt geregeld. Saes geeft bovendien de garantie dat alles in topconditie gehouden wordt. Als aannemer heb je dus nergens omkijken naar en ben je verzekerd van continuïteit op het werk.”

Marktverbreding

Men zou kunnen denken dat we alleen nog maar hele grote aanbouwdelen doen, niets is echter minder waar”, oppert Jeroen. “We zijn net zo sterk in het midden- en klein segment, alleen daar zijn we gewoon te bescheiden over geweest. Saes is er voor iedereen en we kennen geen drempels. Iedereen is welkom hier, ongeacht de grootte van zijn of haar bedrijf, ongeacht de grootte van het project. We staan voor je klaar.”

Meer info? Neem gerust contact op met Saes International BV.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.