Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Werklaars voor warme voeten in de winter

Werklaars voor warme voeten in de winter

Werken onder winterse omstandigheden wordt een stuk aangenamer met deze warme werklaars van Grisport. Regen, sneeuw of waterplassen: de waterdichte laars houdt je voeten altijd droog. De Grisport 70249C+L, zoals hij voluit heet, is door de combinatie van een imitatiewollen voering en een ademende, waterdichte voering een winterlaars bij uitstek. Want hard werken is leuk, maar dan wel met warme voeten die droog en fris blijven in comfortabel schoeisel.

De laars is speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw, veeteelt en transport. Hij is koud-isolerend en bestand tegen een temperatuur tot -10˚C. De S3 laars is voorzien van een veiligheidstussenzool en stalen neus. De tussenzool zorgt er in combinatie met de PU/Nitril zool voor dat de laars bestand is tegen penetrerende voorwerpen. Maar ook tegen olie, zuren, extreme hitte tot 200 ˚C en contactwarmte tot 300 ˚C.

De stalen neus beschermt je tenen volgens de standaarden van de ISO normering. De laarzen hebben een uitstekende pasvorm en dankzij de stevige lussen en fijne instap trek je ze snel aan. Kortom, de Grisport 70249C+L houdt je voeten in optimale conditie onder de meest ruige omstandigheden.

Informatie
De Grisport Werklaars 70249C+L is verkrijgbaar in Bruin en Zwart (72401C+L). Verkoopprijs vanaf € 162 (inclusief BTW). Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.