Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Werken aan interessante projecten en producten bij de TBS-SVA Groep, marktleider in afwateringsoplossingen
Bij de TBS-SVA Groep werk je onder andere aan grootschalige afwateringsprojecten zoals op luchthavens en containerterminals. (Beeld: TBS-SVA)

Werken aan interessante projecten en producten bij de TBS-SVA Groep, marktleider in afwateringsoplossingen

Beton. Het meest gebruikte bouwmateriaal ter wereld. We vinden het overal terug, onder andere omdat het zo enorm sterk en veelzijdig is. De TBS-SVA Groep, marktleider in afwateringsoplossingen, past beton toe bij traditionele, maar ook zeer innovatieve en klimaatadaptieve afwateringsproducten.

“De betonindustrie in zijn algemeenheid heeft niet echt een sexy imago in de ogen van veel jongeren… het wordt vaak gezien als grijs en stoffig”, zegt Willy Bruckers, commercieel directeur van de TBS-SVA Groep. “Maar wij zijn juist met hele interessante ontwikkelingen, producten en projecten bezig en het is belangrijk dat mensen dat weten”, vindt hij.

Hofleverancier

“Want hoe indrukwekkend is het om mee te werken aan de afwatering van Schiphol, of aan de slag te gaan bij een grote containerterminal met boten zo groot als een appartementsgebouw? De TBS-SVA Groep is namelijk hofleverancier van alle afwateringsprojecten op luchthavens. Schiphol is dus één van onze opdrachtgevers”, vervolgt Willy. “Door te vertellen dat we ook aan dit soort projecten werken, hopen we jongeren te motiveren om in onze branche te komen werken.”

De TBS-SVA Groep is een leerbedrijf, waar talent en motivatie belangrijker is dan een diploma. (Beeld: Mirella Boot Fotografie)

Innovatief en klimaatadaptief

Niet alleen het soort projecten, ook het innovatieve karakter van de TBS-SVA Groep is interessant, volgens Willy. “Zo werken we met robots en zijn we al jaren bezig om klimaatadaptieve producten te ontwikkelen op het gebied van waterfiltering, waterbuffering en waterinfiltratie waarbij we het water zo schoon mogelijk willen infiltreren. Helemaal van deze tijd dus én gericht op de toekomst!” Door nieuwe mensen aan te trekken met een frisse blik wil het bedrijf ook in de toekomst innovatieve en duurzame producten kunnen blijven ontwikkelen.

Leerbedrijf

Als leerbedrijf biedt de TBS-SVA Groep jongeren daarom de mogelijkheid om tijdens het leertraject het bedrijf te leren kennen en ervaring op doen. “Daarbij vinden wij talent en motivatie belangrijker dan een diploma”, zegt Willy. “In het algemeen geldt bij ons: als we potentie zien, krijgt iemand bij ons een kans, bijvoorbeeld om intern de laatste stappen te leren. Met de juiste insteek en de juiste begeleiding kan zo iemand zich verder ontwikkelen binnen onze organisatie. Ik vind het belangrijk dat we daar als bedrijf voor open staan”, zegt Willy en vertelt dat de vacatureteksten daar zelfs op aangepast worden, zodat het mensen niet afschrikt en ze juist geneigd zijn om te laten zien wat ze in hun mars hebben. 

Goed werkgeverschap

Naast het werven van nieuw talent, investeert het bedrijf ook in bestaande medewerkers door hen op de juiste plek in te zetten, verder op te leiden, door te laten groeien en kennis over te dragen. “We dragen graag bij aan zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie en willen uiteraard de waardevolle kennis binnen de organisatie borgen.” Willy doelt op het feit dat de komende jaren enkele trouwe medewerkers van hun welverdiende pensioen gaan genieten. “Dus we verwelkomen zowel (jong) nieuw talent als ervaren werknemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, zegt Willy en verwijst naar de website. “Kijk wat wij je kunnen bieden en welke vacatures er open staan.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.