Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Werk mee aan het veilig en bereikbaar houden van Nederland
Verbindt jouw toekomst aan A-Quin en geef Nederland een fantastische infrastructuur.

Werk mee aan het veilig en bereikbaar houden van Nederland

Word elektro-, werktuigbouwkundig- of civiel inspecteur

Opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, de waterschappen en commerciële bedrijven doen regelmatig een beroep op A-Quin voor de inspectie van kunstwerken, elektrotechnische- en infrastructurele objecten. Wil jij ook (mee)werken aan het veilig en bereikbaar houden van Nederland op veelal unieke locaties? Lees dan snel verder.

Veel van de kunstwerken in Nederland zijn in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw gebouwd. Ze worden regelmatig zwaarder belast en intensiever gebruikt dan waarvoor deze ze zijn ontworpen. “Toekomstbestendige infrastructuur is belangrijk voor Nederland. Het vormt de basis van onze economie; dorpen, steden en voorzieningen moeten bereikbaar zijn. Een goede infra zorgt voor een betere mobiliteit, tijdwinst en kost per saldo minder”, zegt Mans Damen, directeur van A-Quin, een inspectie- en adviesbureau in de disciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek en assetmanagement.

A-Quin is een echt mensenbedrijf.

Meer aanvragen

Mans juicht de plannen van het kabinet dan ook toe om meer te investeren in de infra. Voor onderhoud, vervanging en renovatie trekt de overheid in 2026 maar liefst 14,3 miljard euro uit. Mans: “Ik zie bij de gemeenten, provincies en ook bij de landelijke overheid de wil om te investeren. Het belang wordt gezien. Alleen de uitvoering stagneert. Het komt niet van de grond. Dat is zorgelijk. Dit zal zorgen voor een slechtere mobiliteit. Mensen zullen dit merken bijvoorbeeld door afsluitingen van bruggen en meer filevorming en hogere kosten. Bij A-Quin merken we dit ook. Maar dan in de toename van het aantal aanvragen voor een inspectie: elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en civieltechnisch. Wij brengen de gebreken zorgvuldig in kaart met een risicoanalyse, al dan niet aangevuld met een kostenanalyse. Zo wordt zichtbaar hoe het écht met een kunstwerk is gesteld. Kan het nog? Hoe lang kan het nog? Wat moet écht hersteld worden? Wat zijn dan de kosten van wat écht moet? Daarop geven specialisten van A-Quin een betrouwbaar antwoord.”

Meer aanvragen, betekent dat A-Quin groeit. En hiervoor zijn nieuwe collega’s hard nodig. Verbindt jouw toekomst aan A-Quin en geef Nederland een fantastische infrastructuur; want jouw toekomst is onze infrastructuur.

Waarom werken bij A-Quin?

  • Bij A-Quin vinden we jou belangrijk! Er is dan ook ruime gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen en nog beter te worden in je werk. Doorgroeien is dan ook zeker mogelijk;
  • Leaseauto, fiets, laptop en iPhone van de zaak;
  • Thuiswerken is in overleg mogelijk;
  • Vrijheid in de aanpak van projecten en eigen initiatief;
  • Afwisselend en verantwoordelijk werk op de meest unieke plekken in Nederland;
  • Goede arbeidsvoorwaarden: 25 vrije dagen en 13 ATV-dagen op basis van een 40-urige werkweek + 8% vakantietoeslag;
  • Salaris is marktconform afhankelijk van werkervaring en opleiding.

A-Quin is een echt mensenbedrijf. Wij luisteren naar onze klanten, denken met ze mee en blijven ook na de onderzoeken vaak betrokken. Maatwerk en kwaliteit zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen A-Quin. Wij zijn op zoek naar professionals en jong talent met een mbo-, hbo- of universitaire opleiding in de elektrotechniek, civiele techniek of werktuigbouwkunde ter versterking van ons team. Herken je je in onze missie Nederland veilig en bereikbaar houden? Reageer dan snel. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.