Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Werk efficiënter met de juiste aanbouwwerktuigen
Jouw opdrachten zijn elke dag anders. Daarom heb je voordeel bij een flexibel inzetbare Avant-oplossing mét het juiste toebehoren.

Werk efficiënter met de juiste aanbouwwerktuigen

Samen met de 45 Avant-centra in België en Nederland organiseert Avant Machinery de verkoop, verhuur en service van Avant-knikladers en Leguan-spinhoogwerkers. Zo is er altijd een Avant-center op maximum 25 kilometer rijden. Dubbel voordeel: je bespaart op je verplaatsingen en jouw beschikbare werktijd rendeert maximaal dankzij jouw Avant-krachtpatser.

Juiste machine voor elke uitdaging

Jouw opdrachten zijn elke dag anders. Daarom heb je voordeel bij een flexibel inzetbare Avant-oplossing mét het juiste toebehoren. Een échte alleskunner. Zo behaal je sneller én efficiënter het beste resultaat. We helpen honderden professionals in de grond, weg en waterbouw, dus wij begrijpen hun behoeften en wensen. De graafarm 260 met afstandsbediening, sleuvengraver en betonmengbak behoren steevast tot hun favorieten.  

De sleuvengraver is een zeer handig hulpmiddel voor het graven over langere afstanden.

• De Avant-graafarm 260 met afstandsbediening stelt de gebruiker in staat om naast het aanbouwwerktuig te staan en zo met een perfect en ongelimiteerd zicht te werken. Dit is zeer handig voor graafwerken voor nutsvoorzieningen, op begraafplaatsen en andere kleine of smalle ruimtes waar er nauwkeurig gewerkt moet worden.

• De sleuvengraver is een zeer handig hulpmiddel voor het graven over langere afstanden, zoals sleuven voor drainage, water-, gas- of elektriciteitsleidingen. De breedte van de sleuf wordt bepaald door de breedte van de ketting (100 mm, 150 mm of 200 mm) en de graafdiepte loopt op tot 1200 mm. De uitgegraven aarde wordt rechts van de sleuf gedeponeerd, waardoor de sleuf eenvoudig en snel weer gedicht kan worden.

• De betonmengbak werd ontwikkeld voor het mixen van zand, kiezel, water en cement op moeilijk bereikbare plaatsen en plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is. Het zand en/of grind wordt opgeschept zoals met een traditionele grondbak, cement wordt samen met het water toegevoegd en verwerkt tot beton.

Ook benieuwd hoe Avant jou kan helpen sneller en efficiënter te werken? Ontdek de details van de doordachte machines op onze website.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.