Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Wereld van machines is volop in ontwikkeling

Wereld van machines is volop in ontwikkeling

Met het importeurschap van het Chinese merk Sany heeft DNL Machines & Equipment een grote slag geslagen. Dat past ook wel bij een bevlogen directeur als Diederik van Hattem. De wereld van dit pas 2 jaar jonge bedrijf is volop in ontwikkeling, wat goed is af te lezen aan het merkenaanbod.

Naast Sany zijn dat de kippers, haakarmcarriers, tankwagens, etc. van Dezeure en de rupsvoertuigen van Prinoth Panther. Sinds de oprichting heeft DNL Machines & Equipment grote stappen gezet. Zo telt het bedrijf uit Haastrecht inmiddels 15 medewerkers en heeft het een compleet onderdelenmagazijn, goed geoutilleerde werkplaats en alerte servicedienst. Uitgangspunten zijn een sterke focus op kwaliteit en het leveren van toegevoegde waarde aan klanten.

DNL is in de eerste plaats een landbouwmechanisatiebedrijf met een aantal exclusieve importeur-/dealerschappen. Diederik daarover: “In deze rol heeft DNL een interessant leveringsprogramma voor twee belangrijke sectoren in ons land: de GWW-sector en de groenvoorziening. Met enkele voor ons land min of meer nieuwe merken, zoals Dezeure en Prinoth, gaan we de komende jaren hard ons best doen om een bekende speler op de Nederlandse markt te worden. En met Sany bieden we de markt een interessant alternatief voor grondverzet- en binnenkort zelfs overslagmachines.”

Sany vormt een interessant alternatief qua graafmachines, compacte wielladers en op korte termijn ook overslagmachines en grote wielladers.

DEZEURE IS KWALITEIT OP WIELEN

Met een complete lijn grondverzetkippers (TPX), haakarmcarriers (HS-serie) en tankwagens (Utility-line) biedt Dezeure een complete lijn kwalitatief hoogstaande transportmiddelen voor de GWW-sector. Het bedrijf uit West-Vlaanderen (B) geeft 5 jaar garantie op alle door henzelf vervaardigde componenten. Naast een mooi programma voor langzaamverkeer is er een complete lijn diepladers voor op de weg: oplegger-, aanhangwagen- en middenasdiepladers met een GVW variërend van 11 tot 57 ton. Elke dieplader kan volledig op klantwens worden afgestemd.

PRINOTH PANTHER RUPSDUMPERS

De rupsvoertuigen van Prinoth “gaan waar jij werkt en werken waar jij gaat”. Ze stellen daarmee een nieuwe norm voor rupsonderstellen en bedieningscomfort. Met krachtige CAT Stage V dieselmotoren voldoen ze aan de laatste emissie-eisen. De forse diameter van de loopwielen en hun grote onderlinge afstand op de pendelframes zorgen voor een perfecte bodemaanpassing en hoog rijcomfort. De brede cabine met stuur (!) biedt een comfortabele werkomgeving. De modellen T6, T8, T12, T16 en T22 zijn starre uitvoeringen met laadvermogens van 6 tot 22 ton. De T7R en T14R zijn roterende versies, die 7 respectievelijk 14 ton laadcapaciteit bieden.

De Stage V rupsvoertuigen van Prinoth gaan “waar jij werkt en werken waar jij gaat”.

KWALITEIT VERANDERT WERELD

Met Sany biedt DNL een interessant alternatief op het gebied van rupsgraafmachines, mobiele graafmachines, compacte wielladers en op korte termijn ook overslagmachines en grote wielladers. Sany wil de komende jaren een gerespecteerde speler worden op de Europese markt, hetgeen goed aansluit bij de ambities van DNL. Met hoogwaardige componenten en een standaard garantie van 5 jaar of 10.000 uur krijgt de klant maximale zekerheid. Naast de rupsgraafmachines van 1,6 tot 64 ton en een recent vernieuwde mobiele graafmachine van 15 ton levert Sany ook in Europa geproduceerde compacte wielladers in de SW-serie, met een bedrijfsgewicht van 4,1 tot 5,8 ton. 

Naast kwaliteit, zekerheid en bedieningscomfort is de gunstige prijs een zeer belangrijk kenmerk van Sany machines, die tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven zijn te financieren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.