Platform over civiele techniek & infrastructuur
Productinformatie

Weer een Kobelco rupsgraafmachine voor Van Etten

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft, via de Kemp Groep in De Meern, weer een compleet uitgeruste Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK260LC-10 en een SK300LC-10 nu een Kobelco SK140SRLC rupsgraafmachine voor Van Etten. De Kobelco’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen […]

kemp_10209_afl_kobelco_sk140srlc_van_etten_04_hr

21 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft, via de Kemp Groep in De Meern, weer een compleet uitgeruste Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK260LC-10 en een SK300LC-10 nu een Kobelco SK140SRLC rupsgraafmachine voor Van Etten.

De Kobelco’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen en de machine is voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De compact draaiende Kobelco SK140SRLC staat op 800 mm brede rupsplaten enbeschikt over een zuinige motor die minder belastend is voor het milieu door een lagere uitstoot. Het gepatenteerde INDR systeem zorgt voor een zeer geluidsarme en stofvrije machine. Ook deze technologie draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De professionals van de Kemp Groep hebben de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een hydraulische snelwissel, overdruksysteem, kantelbak en LED-werkverlichting. Voor een perfecte uitstraling heeft de reclameafdeling van Kemp de machine voorzien van belettering.

Van Etten

Over Loonbedrijf van Etten
Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals: percelen bouwrijp maken en egaliseren, waterbassins aanleggen, leidingwerk ingraven, damwanden en beschoeiingen plaatsen en ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. Het brede machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Deze machines worden verplaatst door de diepladers en vrachtwagens van Van Etten. Kijk op www.vanettenbv.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%