Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Weer een Kobelco rupsgraafmachine voor Van Etten

Weer een Kobelco rupsgraafmachine voor Van Etten

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft, via de Kemp Groep in De Meern, weer een compleet uitgeruste Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK260LC-10 en een SK300LC-10 nu een Kobelco SK140SRLC rupsgraafmachine voor Van Etten.

De Kobelco’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen en de machine is voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De compact draaiende Kobelco SK140SRLC staat op 800 mm brede rupsplaten enbeschikt over een zuinige motor die minder belastend is voor het milieu door een lagere uitstoot. Het gepatenteerde INDR systeem zorgt voor een zeer geluidsarme en stofvrije machine. Ook deze technologie draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De professionals van de Kemp Groep hebben de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een hydraulische snelwissel, overdruksysteem, kantelbak en LED-werkverlichting. Voor een perfecte uitstraling heeft de reclameafdeling van Kemp de machine voorzien van belettering.

Van Etten

Over Loonbedrijf van Etten
Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals: percelen bouwrijp maken en egaliseren, waterbassins aanleggen, leidingwerk ingraven, damwanden en beschoeiingen plaatsen en ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. Het brede machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Deze machines worden verplaatst door de diepladers en vrachtwagens van Van Etten. Kijk op www.vanettenbv.nl voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.