Platform over civiele techniek & infrastructuur
Waarom je een mobiel toilet tijdens een bouwproject zeker nodig hebt

Waarom je een mobiel toilet tijdens een bouwproject zeker nodig hebt

Tijdens een bouwproject is het natuurlijk relevant om je met verschillende zaken bezig te houden. In de eerste plaats moet er een goede planning zijn en tegelijkertijd heeft je personeel de juiste veiligheidskleding en materialen nodig. Daarnaast moet je ook nog aandacht besteden aan de wetgeving en veel andere zaken.

De meeste projectleiders zijn zich van al die zaken bewust, maar daarnaast is het ook nog relevant om je met praktische zaken bezig te houden. Tijdens een bouwproject heb je namelijk ook een mobiel toilet nodig. Maar waarom is dit dan zo belangrijk? In dit artikel leggen we je dat graag uit.

Hygiëne is belangrijk

In de eerste plaats is het bijzonder belangrijk om hygiënisch aan de slag te gaan. Je wilt je werknemers immers niet ziek maken en met een mobiel toilet kun je de hygiëne garanderen. Je werknemers kunnen dan niet alleen hun behoeften doen, maar ook de handen wassen. Dit geldt zeker wanneer je voor luxueus toilet van Harmseunits gaat. Daar verhuren ze namelijk ook units die zijn voorzien van water en zeep.

Het is bijzonder praktisch en je bent de omgeving niet tot last

Iedereen moet vroeg of laat zijn behoeften doen en sommige mensen vaker dan anderen. Wanneer er geen toilet unit op een bouwterrein aanwezig is, dan moeten je werknemers constant naar een andere plaats om hun behoeften te doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om te wildplassen en je kunt ook geen andere mensen lastigvallen.

Een toilet unit zorgt er ook voor dat een project soepeler verloopt, want je werknemers hoeven niet op zoek naar een toilet. Dat kost namelijk extra tijd en die moet je wel doorbetalen, want de meeste werknemers doen niet alleen hun behoeften tijdens de pauzes.

Tevreden werknemers

Als je investeert in een toilet unit, dan zullen je medewerkers ook tevreden zijn. Je medewerkers willen natuurlijk serieus genomen worden en tegelijkertijd vakwerk afleveren. Met een toilet unit laat je zien dat je de medewerkers serieus neemt en dat zullen ze zeker waarderen. Ze zijn dan sneller geneigd om extra stappen voor je te zetten.

Ideaal voor vrijwel alle projecten

Veel bouwondernemers zijn in de veronderstelling dat ze alleen mobiele toiletten nodig hebben voor grote bouwprojecten. Dit is echter een misvatting, want ook wanneer bouwvakkers bij mensen thuis werken hebben ze een wc nodig.

Sommige mensen vinden het niet fijn wanneer een onbekende naar de wc gaat en soms is het simpelweg ook niet mogelijk, omdat er tijdens de bouw bijvoorbeeld aan de leidingen gewerkt moet worden. Om die reden is het verstandig om voor elk type project een toilet unit te huren. Voor kleinere projecten heb je natuurlijk ook kleinere units.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.