Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Waarom Infra Relatiedagen bezoeken?

Waarom Infra Relatiedagen bezoeken?

Op 2, 3 en 4 februari 2021 is het weer zover: Infra Relatiedagen vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dit is het netwerkplatform dat grond- weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt. Ook in deze tijd bieden wij een veilig platform waar deze branche kan samenkomen. Waarom u Infra Relatiedagen niet kan missen?

Ten eerste is dit hét moment om uw netwerk een boost te geven. 3 dagen lang staan exposanten klaar om met u in gesprek te gaan. Onder deze exposanten bevinden zich huidige zakenpartners en potentiële nieuwe relaties. De grond- weg- en waterbranche wordt vertegenwoordigd op Infra Relatiedagen. De hallen zijn geclusterd per segment waardoor u gemakkelijk in contact kan komen met bedrijven die voor u relevant zijn. De beurs biedt op deze manier een unieke gelegenheid om samen te komen. Iets wat in deze tijd een stuk moeilijker en minder vanzelfsprekend is geworden.

Infra Relatiedagen is tevens de plek om de nieuwste innovaties te zien. Veel exposanten grijpen tijdens Infra Relatiedagen de kans om hun innovaties te presenteren.

Sinds de corona-uitbraak hebben wij iedere dag gewerkt aan het opstellen van alle denkbare protocollen om beurzen weer op een veilige en verantwoorde wijze op te starten. Deze protocollen en de uitvoering daarvan zijn als zeer positief beoordeeld door de lokale autoriteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij beurzen op een verantwoorde wijze kunnen laten plaatsvinden.

Kortom: dit is de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor u om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. We vragen u wel u voorafgaand aan Infra Relatiedagen te registreren.

Bestel nu uw gratis e-ticket.

Registreer nu voor een bezoek aan Infra Relatiedagen 2021. De 22e editie vindt plaats op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021. Ga naar www.infrarelatiedagen.nl/ticket en meldt u aan met de volgende registratiecode: 1000

Wilt u nog iets meer informatie over een veilig beurs? Dat vindt u hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.