Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
VTS Constructions gaat de toekomst tegemoet onder de naam VTS Track Solutions

VTS Constructions gaat de toekomst tegemoet onder de naam VTS Track Solutions

We zijn verheugd dit goede nieuws eindelijk naar buiten te brengen: begin dit jaar nemen we afscheid van de naam VTS Constructions en gaan we de toekomst tegemoet onder de naam VTS Track Solutions. Ook een aanpassing van ons logo en de huisstijl behoort tot de wijzigingen.

vts-iconen-onderstellen-slogan-kopieren
We vieren ons 10 jarig bestaan en met deze nieuwe naam en uitstraling maken we een stuk duidelijker wie we zijn, wat we doen en wat we willen: rupsonderstellen en rupsmobiele oplossingen bieden voor een diversiteit aan machines, op internationaal niveau.

Waar moet u aan denken bij het ontwikkelen van rupsonderstellen voor machines? Heel simpel gezegd: u kent uw machine, wij zorgen ervoor dat deze zich middels rupsen kan verplaatsen. Ongeacht de omstandigheden en de ondergrond. Een belasting van 800 of 200.000 kilo, werkzaamheden op drassige akkergrond, een industrie- of bouwterrein… Wij gaan elke uitdaging aan. Als totaalpartner gaan we graag nog verder en bieden we u een complete rupsmobiele oplossing. Dit is een rupsonderstel + powerpack die zowel het rupsonderstel als uw machine van de benodigde functionele energiebehoefte voorziet. Brandstof, elektrisch, hydraulisch; alles wat uw machine nodig heeft om optimaal te functioneren.

Bij VTS Track Solutions engineeren we de rupsonderstellen & powerpacks in eigen huis, we stellen deze samen uit standaardcomponenten. Zo bent u verzekerd van perfect passend maatwerk, scherpe prijzen en korte doorlooptijden.

vts-logo-def-kopieren

Door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van rupsonderstellen is er een specialisatie ontstaan in alternatieve rijmotoren voor rupsonderwagens van grondverzetmachines (voor vrijwel álle merken machines van 1 tot 100 ton). Deze alternatieve rijmotoren zijn van dezelfde kwaliteit als het origineel, maar dan tegen een voordeliger tarief.

Wil je graag meer lezen & weten over onze producten en diensten? Kijk dan op onze vernieuwde website: www.vtstracksolutions.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.