Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
VSB benoemt Gijs Buijs tot Persoon van Verdienste
VSB heeft (v.l.n.r.) Hans van Leeuwen, Tom Stamer, André Moerenhout en Gijs Buijs benoemd tot Personen van Verdienste.

VSB benoemt Gijs Buijs tot Persoon van Verdienste

De Vereniging van Steiger-, hoogwerk- en betonbekistingbedrijven heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering Gijs Buijs benoemd tot Persoon van Verdienste.

Gijs is tientallen jaren bestuurlijk betrokken geweest bij de vereniging en vervulde onder meer meerdere malen de functie van voorzitter van de sectie Steigerbedrijven en lid van het Algemeen Bestuur. Zijn grote deskundigheid bleek ook van grote waarde als voorzitter van de Technische Commissie, voorzitter Beleidsgroep Richtlijn Steigers en voorzitter Technisch Overleg Richtlijn Steigers. Ook nu nog is hij actief als projectmanager vanuit de VSB voor de update van de Richtlijn Steigers en voorzitter Technisch Overleg Onderhoud Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies.

Gijs Buijs (r.) ontvangt de oorkonde van Persoon van Verdienste uit handen van VSB voorzitter Frank Klessens (l.).

Tot Persoon van Verdienste worden diegenen benoemd die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven. Gijs Buijs komt als geen ander hiervoor in aanmerking door zijn verdienste als actief lid, sectievoorzitter, bestuurslid en initiatiefnemer van talrijke projecten om de veiligheid bij het werken op hoogte te verbeteren.

Naast Gijs Buijs werden ook de oud-voorzitters en ereleden Hans van Leeuwen, André Moerenhout en Tom Stamer benoemd tot Personen van Verdienste.

De VSB telt met leden en donateurs inmiddels circa 75 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. De breed georiënteerde achterban van de VSB streeft één gemeenschappelijk doel na: het bieden van een veilige werkplek op hoogte. Verdeeld in drie secties van montagebedrijven, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven, wordt het complete scala van arbeidsmiddelen en producten vertegenwoordigd. Van stalen steigers, rolsteigers, ladders, trappen, hefsteigers, bouwliften, hoogwerkers en hangbruginstallaties tot betonbekistingen, ondersteuningsconstructies en gevelonderhoudsinstallaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.