Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Vrijheid, zekerheid en een goede sfeer
Bij BUKO Infrasupport werken allemaal aanpakkers die dagelijks een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers leveren.

Vrijheid, zekerheid en een goede sfeer

“Als je even goed kijkt, kom je ons overal tegen: langs de weg, op bouwplaatsen en bij festivals.” Aan het woord is Pasqualle Seijkens, HR-manager van BUKO Infrasupport. “Wij zijn een dienstverlenend bedrijf in de bouw en gww en verzorgen tijdelijke verkeersmaatregelen waarmee we zorgen voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. We zijn een sterk en hecht bedrijf waarin we met elkaar voor onze klanten werken. Waar iedereen belangrijk is.

De medewerkers van BUKO Infrasupport? Een mix van jong en oud, van starters tot ervaren vakmensen. “Maar allemaal aanpakkers die dagelijks een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers leveren. Eindeloos vergaderen, daar doen wij niet aan, we gaan liever aan de slag. Natuurlijk wel met het beste materiaal en materieel, want dan pas kun je je werk goed doen.”

Gewone dingen ongewoon goed doen

“De gewone dingen ongewoon goed doen, daar komen klanten op af en het is de reden dat ze ook weer terugkomen. Zo zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn”, vertelt Seijkens. “Naast het goed zorgen voor onze klanten, vinden we het ook heel belangrijk om goed voor onze collega’s te zorgen. Dus zijn we niet alleen zuinig op ons materieel, maar ook op onze mensen!”

Leren doe je elke dag. Als je gemotiveerd bent, krijg je bij BUKO volop de vrijheid en ruimte om je verder te ontwikkelen.

Goedgevulde kennisbank

“Dat doen we door te kijken naar wie je bent, hoe je in het leven staat, wat je meedraagt aan kennis en ervaring, of juist naar wat je nog wilt leren. Want leren doe je elke dag en als je gemotiveerd bent, krijg je daar bij ons ook volop de gelegenheid voor.” Seijkens vertelt dat BUKO in dat kader een Leer Management Systeem heeft aangeschaft. “Een goedgevulde kennisbank waarin collega’s kunnen zoeken naar informatie, maar ook kosteloos opleidingen, cursussen, Good Habitz-trainingen en inwerkprogramma’s kunnen volgen. Ook hebben we meeloopdagen geïntroduceerd, waar collega’s van kantoor mee het veld in gaan en uitvoerders in een andere regio een kijkje gaan nemen, om zo samen slimmer en beter te worden.”

Vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen

Seijkens: “Je krijgt bij BUKO volop de ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat collega’s een grote vrijheid ervaren bij BUKO, ondanks de strakke planningen en de drukte die het werk met zich meebrengt. Dat zit ‘m echt in het laagdrempelige, flexibele karakter van onze organisatie, gecombineerd met het feit dat je zelf je functie in kunt richten, binnen de gestelde kaders uiteraard. Vrijheid gaat natuurlijk hand in hand met een bepaalde verantwoordelijkheid, maar als daar een juiste balans in is, dan zit je helemaal goed. Wij zeggen altijd: Ben jij goed voor BUKO, dan zijn wij goed voor jou.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.