Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Voor de ondernemer

Voor de ondernemer

De voordelen van accugereedschap

Kun jij je eigenlijk nog voorstellen dat je tijdens werkzaamheden geen beroep kon doen op door een accu opgeladen gereedschap? Nee toch. Accugereedschap is simpelweg onmisbaar geworden. Werken met accu gereedschap maakt werken namelijk een stuk eenvoudiger en biedt heel veel voordelen, voordelen waar we echt niet meer zonder kunnen.

Fijner zonder snoer 
Het feit dat je kunt werken zonder kabels maakt mobiel. Daardoor werk je gewoon door en ben je niet afhankelijk van een kabel die al dan niet lang genoeg is of de aanwezigheid of het ontbreken van een stopcontact. Werken met accugereedschap maakt bovendien onafhankelijk. Want stopcontact of niet, elektriciteit of niet; jij doet je werk waar jij dat wilt. Vooral het feit dat je werkt zonder hinderlijke snoer wordt door elke klusser als zeer prettig ervaren. Bovendien kom je zonder snoer ook een stuk gemakkelijker in de lastigere hoeken.

Uitwisselbaar 
Ondertussen hebben de merken die accugereedschap bieden accu’s ontwikkeld die uitwisselbaar zijn en dus net zo gemakkelijk op een radio als op een lamp passen. En over ontwikkeling gesproken, de gereedschappen op accu kunnen wat betreft de prestaties de concurrentie met gereedschap dat werkt op netstroom gemakkelijk aan.

Ontwikkeling
Vroeger kon je kiezen uit een accu, daar moest je het mee doen. Hoe anders is dat nu. Je koopt een accuset of je schaft een losse body aan. Accugereedschap kopen is maatwerk geworden en niets lijkt nog onmogelijk anno 2019. De ontwikkeling heeft overigens wel een nadeel. Vind namelijk als onervaren klusser nog maar eens een leuk stukje gereedschap met accu. Je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel wordt er aangeboden tegenwoordig.

Accugereedschap van Mastertools.nl 
Voor deze groep mensen – en ook voor de ervaren klusser overigens- is de website Mastertools.nl een aanrader. Op deze website vind je alle accugereedschap voor boren en schroeven, zagen en knippen, slijpen, schuren, frezen en meten en dat overzichtelijk gerubriceerd. Je koopt er gereedschap van de meest bekende merken met alle denkbare opties maar net zo goed een wat goedkopere versie van een kleiner merk. Ideaal dus voor zowel de leek als de kenner. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de meeste werkzaamheden op deze website beginnen, zoals elke klus begint met het aanschaffen van goed gereedschap.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.