Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Volledige waterdichting en stroefheid vloer loopbrug Hoogvliet distributiecentrum

Volledige waterdichting en stroefheid vloer loopbrug Hoogvliet distributiecentrum

De opdrachtgever wenste een volledig gewapend en waterdicht systeem voor de brugconstructie, welke voorziet in een moderne uitstraling en voldoende stroefheid, zodat gebruikers op een veilige manier het kantoorpand kunnen betreden.

BetonRestore heeft de vloer van de loopbrug nauwkeurig afgewerkt met een naadloos Triflex-gietvloersysteem, waarbij schijnvoegen en constructieve dilataties in het geheel worden geïntegreerd en alle detailleringen waterdicht worden aangesloten. De nieuwe betonnen vloer is als eerste voorbehandeld middels schuren en het aanbrengen van een geschikte primer. Hierna is de vloer voorzien van het gietvloer systeem. Doordat de producten vloeibaar worden aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Vocht, maar ook o.a chloriden krijgen geen kans om door te dringen. Als eerste begonnen de verwerkers met het stralen en schuren van de ondergrond, waarop het gewapende systeem nauwkeurig werd aangebracht. Het eindresultaat is een volledig waterresistente en esthetische loopbrug met voldoende stroefheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.