Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Volandis lanceert digitale Bedrijfstakatlas
Businessman hands on the keyboard working to analysis business data, finance document with laptop computer on desks, business concept,

Volandis lanceert digitale Bedrijfstakatlas

Waardevolle gepersonaliseerde monitoring op basis van de uitkomsten van het PAGO

Ben jij een werkgever, arboprofessional, onderzoeksinstelling of onderzoeker bij een universiteit en wil je overzichtelijk in kaart brengen hoe werknemers in de bouw- en infrasector hun gezondheid en werk(omstandigheden) ervaren? Ga aan de slag met de Bedrijfstakatlas!

3 pijlers en meer

In de vernieuwde versie van de Bedrijfstakatlas maak je eenvoudig eigen selecties om zo de duurzame inzetbaarheid op thema’s die voor jou relevant zijn in kaart te brengen. Alle thema’s zijn gebaseerd op de 3 pijlers van Volandis: Werk Veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Daarnaast geeft de Bedrijfstakatlas niet alleen inzicht in de leefstijl, maar ook op het werkvermogen en de kans op arbeidsongeschiktheid.

Splitsen zoals jij wilt

Alle gegevens in de Bedrijfstakatlas zijn gebaseerd op de uitkomsten van het welbekende PAGO
(Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek) waaraan werknemers in de bouw- en infrasector elke 4 jaar mogen deelnemen. Omdat het mogelijk is om uitsplitsingen te maken op cao-niveau, maar ook op basis van leeftijd, bedrijfssector, bedrijfsgrootte en beroep is een waardevolle monitoring mogelijk.

Starten?

Ga vandaag nog aan de slag met de data die voor jou relevant is. Je vindt de
Bedrijfstakatlas hier: www.volandis.nl/bedrijfstakatlas.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.