Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
VIDEO | Kobelco SK28SR-6E voor BENZ

VIDEO | Kobelco SK28SR-6E voor BENZ

BENZ grond, weg- en waterbouw uit Breukelen heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK28SR-6E minigraver in gebruik genomen. Naast standaard graafwerkzaamheden gaat deze minigraver ook ingezet worden bij het plaatsen van beschoeiingen en aanlegsteigers.

De Kobelco SK28SR-6E heeft een bedrijfsgewicht van circa 3 ton en heeft een motorvermogen van 17,8 kW. De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver die door het iNDr-koelsysteem erg stil en eenvoudig te onderhouden is. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

De Kobelco SK28SR-6E is volledig naar de wensen van BENZ opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. extra contragewicht, een hydraulische snelwissel met lasthaak en een brandstofvulpomp.

Over BENZ grond, weg- en waterbouw
Ben Duivenvoorden is de drijvende kracht achter BENZ grond, weg- en waterbouw uit Breukelen. Ben is gespecialiseerd in houtwerk zoals o.a. beschoeiingen, aanlegsteigers en schuttingen. Kijk op www.benz-gww.nl voor alle contactinformatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.