Verticaaldagen Benelux
01:13
06-09-2018

Verticaaldagen Benelux dit jaar weer in Gorinchem

Met veel enthousiasme zien wij uit naar de 7e editie van Verticaaldagen Benelux, die op 6, 7 en 8 november 2018 plaatsvindt in Evenementenhal te Gorinchem. Het behoeft geen betoog dat Verticaaldagen Benelux is uitgegroeid tot ons stukje trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak.

Combinatiebeurs
Dit jaar vindt Verticaaldagen Benelux voor het eerst plaats in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De vorige twee edities vonden plaats op het buitenterrein. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder Glas en Afbouw Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie zal ook bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.

Verticaal transportbranche
Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste productontwikkelingen en op een informele wijze de contacten met de leveranciers te onderhouden. De hoogwerker- en verreikermarkt is een relatief jong marktsegment waar zich constant noviteiten aandienen. Deelnemers van het eerste uur aan Verticaaldagen Benelux zijn onder andere importeurs en dealers van de bekende merken als GENIE (HDW Transporttechniek), JLG LIFT (Riwal bv), NIFTYLIFT (Eurosupply), HINOWA (Safety Lift) en fabrikant SKYJACK. Deze fabrikanten/importeurs tonen nieuwe modellen met verhoogde capaciteiten en nieuw toegepaste technieken op het gebied van Hybride en volledig elektrisch aangedreven machines door middel van lithium accu’s.

Nieuwe namen
De Italiaanse fabrikant Co.Me.T. Officine neemt voor het eerst deel aan de beurs met het leveringsprogramma van gespecialiseerde hoogwerkers op chassis. Ook het segment van Low Level Access, hoogwerkers voor lage werkhoogtes tot 5 meter, zal niet ontbreken door de deelname van fabrikant Power Towers Limited, een divisie van JLG LIFT. Naast expositie van machines is er ook ruim aandacht voor bedrijven die belangrijk zijn voor de toelevering en dienstverlening. Denk hierbij aan verhuursoftware, valbeveiliging, transport hulpmiddelen en verzekeringen.

Meer informatie
Voor alle nadere informatie zie www.verticaaldagen.com waar u op korte termijn ook de volledige deelnemerslijst kunt inzien. U kunt zich binnenkort registreren voor deze vakbeurs via ons portaal met 71800073105.    

Tekst en beeld | Verticaaldagen

GROND/WEG/WATERBOUW partners

mkb infraStefca Kraanservice