Platform over civiele techniek & infrastructuur
Met de kooiladder wordt op een duurzame manier de veiligheid op projecten verhoogd.

Verstelbare taludtrappen, mobiele kooiladders en meer…

Sinds 2019 timmert EasyStairs hard aan de weg in de bouw- en infrasector. “De missie die wij hebben is om bouwend Nederland te voorzien van een veilige én duurzame bouwtrap”, zegt oprichter en eigenaar Gert Huisman. “Voor het overbruggen van grotere hoogtes worden kosten noch moeite gespaard, terwijl voor het overbruggen van lagere hoogtes of taluds vaak een beroep wordt gedaan op de creativiteit van het personeel. Dat resulteert in zelf getimmerde (en gammele) trappen die na afloop in de container verdwijnen. Niet bepaald veilig en zeker niet duurzaam.”

Dat er markt is voor de verstelbare taludtrappen en mobiele kooiladders, heeft EasyStairs inmiddels wel bewezen. “We mogen vele infra-aannemers, waaronder de vijf grootste van ons land, tot onze klantenkring rekenen”, zegt Huisman trots. “Met onze trappen wordt op een duurzame manier de veiligheid op projecten verhoogd. Zo leveren we een bijdrage aan projecten als de Blankenburgverbinding, waarvoor bouwcombinatie BAAK een zestal verstelbare Taludtrappen heeft aangekocht, maar worden onze trappen ook ingezet bij de renovatie van de Afsluitdijk om de verschillende hoogtes veilig te overwinnen.”

EasyStairs heeft een omvangrijk assortiment aan trappen. Huisman: “De Taludtrap is verreweg het populairst. Bedrijven hebben nog maar één trap nodig voor vrijwel alle projecten. Ze verspillen dus geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap. Taludtrappen bieden een veilige opgang (lees: vlakke treden) bij een hellingshoek van 30 tot 55 graden en kunnen eindeloos gekoppeld worden. Vanwege het modulaire karakter passen onze tappen en ladders dus altijd. Daarnaast beschikken we over een grote serie mobiele kooiladders voor toepassing bij sluizen, keerwanden en tanks. Met onze trappentorens tot slot kunnen we elke opstelling voorzien van een veilige trap en bordes.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.