Verhoeven
01:03
04-12-2018

Verhoeven rijwerkactie

Alle bouten en moeren gratis in de maanden november en december 2018!*

U krijgt in de maanden november en december van dit jaar álle benodigde bouten en moeren gratis bij afname van een compleet stalen rijwerk. Dit kan bij de aanschaf van rijwerkdelen van een grotere machine oplopen tot een voordeel van maar liefst € 1.000.

Onder een compleet rijwerk verstaan we bij deze actie de afname van de volgende stalen rijwerkonderdelen:

  • de sprockets
  • de kettingen
  • alle boven- en onderrollen

De rijwerkonderdelen die we aanbieden zijn van de kwaliteitsmerken Berco en VemaTrack.

Voor de Benelux is Verhoeven 30 jaar de exclusieve importeur van Berco rijwerkdelen. Berco staat bekend als de absolute nummer één op rijwerkgebied. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de constante ontwikkeling van materialen en technieken, uitgebreide kwaliteitsanalyses en de inductieharding en carbonisatie van de stalen delen. Daarnaast vindt het volledige productieproces plaats in Italië, wat echte Europese kwaliteit garandeert.

VemaTrack is ons eigen merk rijwerkdelen, een privaat label, ontwikkeld vanuit 60 jaar ervaring in rijwerken, revisies en bijbehorende onderdelen. We bieden met dit merk een garantie aan constante kwaliteit. De delen worden vervaardigd op één locatie in Zuid-Korea: van staal tot eindproduct. VemaTrack heeft een zeer uitgebreid assortiment en we hebben altijd een flinke voorraad in ons eigen magazijn.

U kunt er voor kiezen om de afgenomen rijwerkonderdelen bij ons in de werkplaats te laten monteren of dit zelf op eigen locatie te doen. Deze keuze laten we aan u, de actie is in beide situaties geldig!

Heeft u interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

Weet u nog niet precies welke onderdelen van uw rijwerk aan revisie toe zijn? Dan is het goed om te weten dat wij uw rijwerk gratis bij u op locatie komen inmeten. U krijgt daarna een vrijblijvend reparatieadvies.

U kunt ons bereiken via het mailadres: salesninove@verhoevenbv.com. Of telefonisch op het volgende telefoonnummer: +32 (0)54-338111

*Bekijk de volledige actievoorwaarden op www.verhoevenbv.com/rijwerkpromo

Lees meer over: Berco , Nieuws , VemaTrack , Verhoeven

GROND/WEG/WATERBOUW partners

Van AalsburgFietsenstalling