Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Verhoeven Rijwerk start webshop voor onderdelen

Verhoeven Rijwerk start webshop voor onderdelen

Vandaag de dag is Verhoeven nog altijd een vertrouwde partner voor reparatie of revisie van rijwerken en voor het vervangen van complete rupsrijwerken in de gehele Benelux. Voortaan zijn rijwerkonderdelen eenvoudig zelf online te bestellen via de Verhoeven Rijwerk shop.

Op deze website zijn onderdelen voor een specifiek rijwerk door middel van een paar clicks op te zoeken, te bestellen en af te rekenen. Heel gemakkelijk dus. Bovendien profiteert u zo van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor onderdelen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden besteld, geldt doorgaans dat wanneer die op voorraad zijn in het gigantische magazijn van Verhoeven, het pakket nog diezelfde dag wordt verstuurd. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht. Voor een compleet rijwerk voor een rupsgraver of bulldozer gaat het dan al gauw om enkele pallets met onderdelen. Uiteraard is het in overleg mogelijk om de producten zelf af te halen bij de Verhoeven Rijwerk vestiging in Ninove. 

Een indrukwekkende voorraad aan rubbertracks. Voor 15 uur besteld wordt nog diezelfde dag verzonden.

Topmerken

Het bedrijf levert complete rijwerken of onderdelen van de gerenommeerde merken Berco en VemaTrack voor alle denkbare machines of toepassingen. Wie op zoek is naar de beste oplossing kan bij Verhoeven Rijwerk terecht voor deskundig advies én onderdelen van zeer goede tot de allerbeste kwaliteit. Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerkonderdelen. “Een betere kwaliteit dan die van dit Italiaanse merk bestaat simpelweg niet”, klinkt het met gepaste trots. “Voor machines die meestal onder de zwaarste omstandigheden moeten presteren, raden we aan om producten van Berco te monteren. VemaTrack is het eigen Verhoeven Rijwerk merk. Wie kiest voor VemaTrack profiteert van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.”

Gehele Benelux 

Met www.verhoevenrijwerk.be richt Verhoeven Rijwerk zich op de Vlaamse markt. De shop is echter ook in het Frans toegankelijk via www.verhoeventrainsdechenilles.be. Online kunnen bezoekers eenvoudig wisselen van taal. Daarnaast zijn er webshops gelanceerd specifiek voor de Nederlandse (www.verhoevenrijwerk.nl) en Duitse markt (www.raupentechnik.de). Hierdoor kunnen bedrijven die in de gehele Benelux of zelfs daarbuiten actief zijn op diverse sites van een en dezelfde partner terecht voor hun rijwerkcomponenten. Wie onderdelen zoekt voor het stalen rijwerk van een machine, kan online een offerte op maat aanvragen. Na ontvangst van elke aanvraag neemt een van de rijwerkspecialisten snel contact op. Daarbij geldt nog altijd dat het inspecteren en/of inmeten van een rijwerk geheel gratis en vrijblijvend is! 

Om snel te kunnen leveren beschikt Verhoeven over een groot magazijn met rijwerkonderdelen.

Zoekmethodes 

Het zoeken naar rijwerkonderdelen via de shop is mogelijk op drie manieren, zodat met nagenoeg 100% zekerheid het juiste product wordt besteld. Zo is het mogelijk om te zoeken op het machinemerk en -type, maar ook op het OEM-nummer van bepaalde onderdelen.  Wie rubbertracks nodig heeft, kan daarnaast zoeken op de afmeting van de rupsband. Verhoeven levert deze tracks in een brede range van 130 tot 1.000 mm breed voor alle soorten grondverzetmachines, zoals mini- en midigravers, skidsteers of rupsdumpers. De rubbertracks van VemaTrack zijn absoluut van dezelfde kwaliteit als die van de fabrikant zelf. De fabrieken van Berco en VemaTrack voldoen immers aan alle OEM-specificaties en beschikken over een R&D afdeling en de meest innovatieve productiemethoden. “Hierdoor is de klant verzekerd van rijwerkonderdelen van de beste kwaliteit. We bieden dan ook uitgebreide garantievoorwaarden op onze producten. Zo geldt standaard 3 jaar garantie op onze rubbertracks.”

Kennisspecialist 

Verhoeven Rijwerk staat voor kwaliteit, ook als het om service gaat. De onderneming beschikt over enorm veel kennis op het gebied van rijwerken, dankzij het eigen merk VemaTrack en al bijna 65 jaar ervaring in deze branche. “Die expertise delen we graag met machinegebruikers. Zo worden regelmatig in-house kennisdagen gehouden voor klanten. Aangezien dit door corona nu niet mogelijk is, biedt de website een uitstekend platform om onze kennis te delen door middel van blogs. Zo leest u in de shop onder andere op welke slijtpatronen te letten per rijwerkonderdeel, hoe u de levensduur van uw rijwerk kunt verlengen en wat te doen als een rubbertrack is ingescheurd. Ook zijn online diverse video’s te bekijken waarin wordt uitgelegd waar op te letten bij het reviseren van een rijwerk en hoe dit het beste is uit te voeren. Heeft u hulp nodig bij reparaties of revisies van uw rijwerk? Ook dan staat Verhoeven Rijwerk voor u klaar.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.